Autor Zpráva
malek
Profil
ako vytvorim textovy subor? stale mi to hadze chybu ze nemam pravo..

Warning: fopen() [function.fopen]: Unable to access tmp/2008-06-25.txt in

tmp ma prava nastavene na 777 a fopen vyzera takto

fopen("tmp/$name.txt","a");

dakujem
ninja
Profil
1. Mozna je pro problem v ceste (zkusit otevrit s priznakem 'r').
2. Ma prava 777 i vlastni soubor?
malek
Profil
prave som chcel aby sa subor sam vytvoril.. no ak ked som ho vytvoril dal som cestu od rootu nan tak nic..
Měsíček
Profil
1.) Zkus změnit na " a+ "
2.) Nedávej do adresy souboru datum ve tvaru .. - - -, ale spíše _ _ _
3.) Ještě jednou zkontroluj jestli má adresář nastaveny práva.
malek
Profil
ono to bude asi v nastavni serveru aboco, bo som zistil ze uz ani to co fungovalo nefunguje :(
Měsíček
Profil
"ono to bude asi v nastavni serveru aboco, bo som zistil ze uz ani to co fungovalo nefunguje :("

O tom pochybuji .. pošli prosím odkaz na tu stránku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0