Autor Zpráva
pavelkos
Profil *
Ahoj,

jak se nejlepe ukaldaji do db special znaky?

Tedy vyraz Gangste's

mam ulozit do db jako Gangste's nebo Gangste's ?

Diky za rady
pavelkos
Profil *
Jejda, koukam, ze se to zobrazilo uplne stejne,

myslel jsem tedy ulozeni primo znaku ',
nebo jeho htmlentity & # 0 3 9 ;
Jack Finger
Profil
mam ulozit do db jako Gangste's nebo Gangste's ?
jaký je mezi tím rozdíl?

// edit: aha
nightfish
Profil
mysql_real_escape_string($retezecISapostrofem)
Majkl578
Profil
mysql_query("INSERT INTO tabulka (name) VALUES ('".addslashes("Gangste's")."')");
Jack Finger
Profil
taky používám addslashes()
pavelkos
Profil *
takze text typu Bill's ulozite do db jako Bill\'s

a kdyz pak napr v db vyhledavate, tak na hledany vyraz take aplikujete addslashes ?
nightfish
Profil
pavelkos
a kdyz pak napr v db vyhledavate, tak na hledany vyraz take aplikujete addslashes ?
mysql_real_escape_string, ale jinak ano

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: