Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
curdto Profil |
#1 · Zasláno: 4. 7. 2008, 08:55:33
$vypisaa = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'");
$zobrazeni = mysql_fetch_row($vypisaa); if ("".zobrazeni["3"].""=="blokace") { echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>"); } elseif (".zobrazeni["3"]."=="") { } Nevíte kde mám chybu? Hlasí chybu na 3 řádku. |
||
deter Profil |
#2 · Zasláno: 4. 7. 2008, 09:02:37
pred zobrazeni si dej dollar
jinak me tam docela desi ty apostrofy, na tretim radku jsou zbytecne a na radku s elseif ti imho budou delat neplechu |
||
deter Profil |
#3 · Zasláno: 4. 7. 2008, 09:06:02
.. if ($zobrazeni["3"]=="blokace") { echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>"); } elseif ($zobrazeni["3"]=="") { } .... |
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 4. 7. 2008, 09:06:17
zapomněl jsi na $ před zobrazeni
a doporučení, nepoužívej tu hromadu uvozovek a apostrofů, není to potřeba a akorát v tom děláš chyby, na 5. řádku už by to kvůli tomu nefungovalo $vypisaa = mysql_query ("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'"); $zobrazeni = mysql_fetch_row($vypisaa); if ($zobrazeni["3"] == "blokace") { echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>"); } elseif ($zobrazeni["3"] == "") { // lépe: elseif (empty ($zobrazeni["3"])) { } |
||
muco Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 7. 2008, 12:20:10
$vypisaa = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'"); nemalo by to byt takto:
$vypisaa = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = "'.$soubor.'" "); |
||
curdto Profil |
#6 · Zasláno: 4. 7. 2008, 14:08:04
include("config.php");
$vypis = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'"); $zobrazeni = mysql_fetch_row($vypis); if ("".$zobrazeni["3"].""==blokace) { echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>"); exit; } Nevíte proč mi tot nechce fungovat? Nic to neprovede. Potřebuju, aby když budež bude obsah sloupečku heslo = "blokace", aby se zobrazilo echo a stránka se vyexitovala. A pokud bude sloupčeček prázdný, nic neudělat. Nevíte, kde mám chybu? Děkuji. |
||
nightfish Profil |
#7 · Zasláno: 4. 7. 2008, 14:10:13
Nevíte proč mi tot nechce fungovat? Nic to neprovede. Potřebuju, aby když budež bude obsah sloupečku heslo = "blokace", aby se zobrazilo echo a stránka se vyexitovala. A pokud bude sloupčeček prázdný, nic neudělat. Nevíte, kde mám chybu?
je "heslo" jméno čtvrtého sloupečku tabulky "soubory"? if ("".$zobrazeni["3"].""==blokace) { uff, uff if ($zobrazeni[3] == "blokace") { |
||
curdto Profil |
#8 · Zasláno: 4. 7. 2008, 15:31:41
nightfish
Díky... |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0