Autor Zpráva
curdto
Profil
$vypisaa = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'");
$zobrazeni = mysql_fetch_row($vypisaa);
if ("".zobrazeni["3"].""=="blokace")
{
echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>");
}
elseif (".zobrazeni["3"]."=="") {
}

Nevíte kde mám chybu? Hlasí chybu na 3 řádku.
deter
Profil
pred zobrazeni si dej dollar
jinak me tam docela desi ty apostrofy, na tretim radku jsou zbytecne a na radku s elseif ti imho budou delat neplechu
deter
Profil
..
if ($zobrazeni["3"]=="blokace")  {
  echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>");
}
elseif ($zobrazeni["3"]=="") {
} 
....
Alphard
Profil
zapomněl jsi na $ před zobrazeni
a doporučení, nepoužívej tu hromadu uvozovek a apostrofů, není to potřeba a akorát v tom děláš chyby, na 5. řádku už by to kvůli tomu nefungovalo

$vypisaa = mysql_query ("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'"); 
$zobrazeni = mysql_fetch_row($vypisaa);
if ($zobrazeni["3"] == "blokace")
{ 
echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>"); 
} 
elseif ($zobrazeni["3"] == "") { // lépe:  elseif (empty ($zobrazeni["3"])) {
}
muco
Profil *
$vypisaa = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'"); nemalo by to byt takto:
$vypisaa = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = "'.$soubor.'" ");
curdto
Profil
include("config.php");
$vypis = mysql_query("SELECT * FROM soubory where soubor = '".$soubor."'");
$zobrazeni = mysql_fetch_row($vypis);
if ("".$zobrazeni["3"].""==blokace) {
echo("<script> alert('Tento soubor byl zablokován, proto jej nemůžete stáhnout.'); </script>");
exit;
}

Nevíte proč mi tot nechce fungovat? Nic to neprovede. Potřebuju, aby když budež bude obsah sloupečku heslo = "blokace", aby se zobrazilo echo a stránka se vyexitovala. A pokud bude sloupčeček prázdný, nic neudělat. Nevíte, kde mám chybu? Děkuji.
nightfish
Profil
Nevíte proč mi tot nechce fungovat? Nic to neprovede. Potřebuju, aby když budež bude obsah sloupečku heslo = "blokace", aby se zobrazilo echo a stránka se vyexitovala. A pokud bude sloupčeček prázdný, nic neudělat. Nevíte, kde mám chybu?
je "heslo" jméno čtvrtého sloupečku tabulky "soubory"?


if ("".$zobrazeni["3"].""==blokace) {
uff, uff
if ($zobrazeni[3] == "blokace") {
curdto
Profil
nightfish
Díky...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: