Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rhintin Profil |
#1 · Zasláno: 4. 7. 2008, 16:58:39 · Upravil/a: rhintin
vstup index.php
<h1 id="nadpis">bla bla nadpis<h1/> vystup zprac.php <form> <input type="text" name="typ" value="<? echo $_GET["nadpis"] ?>" size="20"> </form> proč mi to nejde přitom z inputů to jde, ale to je na nic já potřebuji mít vstup z h1 prosím poradtte:) |
||
Timy Profil |
#2 · Zasláno: 4. 7. 2008, 17:01:24
rhintin
Protože v $_GETu nejsou uložené hodnoty nadpisů…? Pokud nemáš ten nadpis uložený někde jinde, tak na tohle budeš muset použít javascript. |
||
rhintin Profil |
#3 · Zasláno: 4. 7. 2008, 17:05:09
jak někde jinde to nechápu. ja jak to teda udělám.
|
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 4. 7. 2008, 18:41:58
rhintin
a nechtěl by jsi to udělat tak že nadpis který napíšeš do inputu se ti automaticky objeví mezi tagy h1 ? to by mohlo jít přes js |
||
rhintin Profil |
#5 · Zasláno: 4. 7. 2008, 19:06:17
jenže já input vůbec nepotřebuju já potřebuju přenest statickej nadpis jsou to názvy výrobků v e-shopu by mě teda zajímalo jak to dělaj jinde v e-shopech přeci na každej vyrobek nebudou mít zvlášt stránku ke zpracovaní určitě to bude jedna dynamická pomocí proměnejch.
|
||
rhintin Profil |
#6 · Zasláno: 4. 7. 2008, 19:07:47
javascript nemám rád někdo ho bude mít vyplej a co pak.
|
||
Davex Profil |
#7 · Zasláno: 4. 7. 2008, 19:52:51
rhintin
Na co potřebuješ odesílat údaj vypsaný na stránce? Vždyť snad máš všechny potřebné údaje v databázi a vypisuješ to z ní, nebo ne? |
||
rhintin Profil |
#8 · Zasláno: 4. 7. 2008, 19:58:47
nn to bude tak jednoduchej web že neni potřeba. bude to čiště jenom php html css žadný db sql mysql tam nebude ani to neumim.
|
||
Davex Profil |
#9 · Zasláno: 4. 7. 2008, 20:26:53
Aha, tak to jsi v oblasti e-shopů docela průkopník.
|
||
rhintin Profil |
#10 · Zasláno: 4. 7. 2008, 21:26:39
a kdo řiká že e-shop musí bejt složitej system e-shop znamená že to je internetový obchod , já opravdu s mejma pěti výrobkama žádný velký db a složitý systemy nepotřebuju akorát chci aby to fungovalo dost podobně ale jako trochu lepší formulář za pomocí pár proměnej a ono to ani nejde to je ted dost stupidní.
takže jako nemám šanci nebo jak to udělat přes nakou hodně jednoduchou db víte já tomuhle vůbec nerozumim a náký sql tabulky to je pro mě španělská vesnice. |
||
gekoncik Profil |
#11 · Zasláno: 4. 7. 2008, 21:34:25
<input type="text" name="typ" value="getElementById('nadpis').innerHTML" size="20" />
Takhle snad, v JS píšu tak po haluzi :) Btw nemáš validní kód >> w3c.org |
||
gekoncik Profil |
#12 · Zasláno: 4. 7. 2008, 21:36:25
a kdo řiká že e-shop musí bejt složitej system e-shop znamená že to je internetový obchod , já opravdu s mejma pěti výrobkama žádný velký db a složitý systemy nepotřebuju akorát chci aby to fungovalo dost podobně ale jako trochu lepší formulář za pomocí pár proměnej a ono to ani nejde to je ted dost stupidní.
takže jako nemám šanci nebo jak to udělat přes nakou hodně jednoduchou db víte já tomuhle vůbec nerozumim a náký sql tabulky to je pro mě španělská vesnice. Tak to hodně štestí při vytváření španělských vesnic :D |
||
rhintin Profil |
#13 · Zasláno: 4. 7. 2008, 21:38:42
jen počkejte hned co ten web dokončim tak uvidíš že to jde i bez toho a zákazník to ani nepozná pokud neumí kodovat.
|
||
MacInek Profil |
#14 · Zasláno: 4. 7. 2008, 22:06:02
jen počkejte hned co ten web dokončim tak uvidíš že to jde i bez toho a zákazník to ani nepozná pokud neumí kodovat
Tak s takovým přístupem těch zákazníků asi moc nebude. |
||
rhintin Profil |
#15 · Zasláno: 4. 7. 2008, 22:13:55 · Upravil/a: rhintin
a proč by nebylo kdyby php nebyl tak blbý jazyk a šlo to tak v pohodě normálně by jsi zákaznik vybral typ výrobku, počet kusů což mi jde a dál ve formuláři pokračoval adresou.
hmm a že by jste my pomohli třeba s těma tabulkama dyt vy to umíte a s jedním nadpisem to přeci nemůže bejt težký jenže nikde nejsou náký stránky kde by to srozumitelně vysvětlily všude jenom konkrétní příklady který jsou uplně k ničemu nic z toho neni poznat. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0