Autor Zpráva
rhintin
Profil
vstup index.php
<h1 id="nadpis">bla bla nadpis<h1/>

vystup zprac.php
<form>
<input type="text" name="typ" value="<? echo $_GET["nadpis"] ?>" size="20">
</form>

proč mi to nejde přitom z inputů to jde, ale to je na nic já potřebuji mít vstup z h1
prosím poradtte:)
Timy
Profil
rhintin
Protože v $_GETu nejsou uložené hodnoty nadpisů…?

Pokud nemáš ten nadpis uložený někde jinde, tak na tohle budeš muset použít javascript.
rhintin
Profil
jak někde jinde to nechápu. ja jak to teda udělám.
Taps
Profil
rhintin
a nechtěl by jsi to udělat tak že nadpis který napíšeš do inputu se ti automaticky objeví mezi tagy h1 ? to by mohlo jít přes js
rhintin
Profil
jenže já input vůbec nepotřebuju já potřebuju přenest statickej nadpis jsou to názvy výrobků v e-shopu by mě teda zajímalo jak to dělaj jinde v e-shopech přeci na každej vyrobek nebudou mít zvlášt stránku ke zpracovaní určitě to bude jedna dynamická pomocí proměnejch.
rhintin
Profil
javascript nemám rád někdo ho bude mít vyplej a co pak.
Davex
Profil
rhintin
Na co potřebuješ odesílat údaj vypsaný na stránce? Vždyť snad máš všechny potřebné údaje v databázi a vypisuješ to z ní, nebo ne?
rhintin
Profil
nn to bude tak jednoduchej web že neni potřeba. bude to čiště jenom php html css žadný db sql mysql tam nebude ani to neumim.
Davex
Profil
Aha, tak to jsi v oblasti e-shopů docela průkopník.
rhintin
Profil
a kdo řiká že e-shop musí bejt složitej system e-shop znamená že to je internetový obchod , já opravdu s mejma pěti výrobkama žádný velký db a složitý systemy nepotřebuju akorát chci aby to fungovalo dost podobně ale jako trochu lepší formulář za pomocí pár proměnej a ono to ani nejde to je ted dost stupidní.

takže jako nemám šanci nebo jak to udělat přes nakou hodně jednoduchou db víte já tomuhle vůbec nerozumim a náký sql tabulky to je pro mě španělská vesnice.
gekoncik
Profil
<input type="text" name="typ" value="getElementById('nadpis').innerHTML" size="20" />

Takhle snad, v JS píšu tak po haluzi :)

Btw nemáš validní kód >> w3c.org
gekoncik
Profil
a kdo řiká že e-shop musí bejt složitej system e-shop znamená že to je internetový obchod , já opravdu s mejma pěti výrobkama žádný velký db a složitý systemy nepotřebuju akorát chci aby to fungovalo dost podobně ale jako trochu lepší formulář za pomocí pár proměnej a ono to ani nejde to je ted dost stupidní.

takže jako nemám šanci nebo jak to udělat přes nakou hodně jednoduchou db víte já tomuhle vůbec nerozumim a náký sql tabulky to je pro mě španělská vesnice.


Tak to hodně štestí při vytváření španělských vesnic :D
rhintin
Profil
jen počkejte hned co ten web dokončim tak uvidíš že to jde i bez toho a zákazník to ani nepozná pokud neumí kodovat.
MacInek
Profil
jen počkejte hned co ten web dokončim tak uvidíš že to jde i bez toho a zákazník to ani nepozná pokud neumí kodovat
Tak s takovým přístupem těch zákazníků asi moc nebude.
rhintin
Profil
a proč by nebylo kdyby php nebyl tak blbý jazyk a šlo to tak v pohodě normálně by jsi zákaznik vybral typ výrobku, počet kusů což mi jde a dál ve formuláři pokračoval adresou.

hmm a že by jste my pomohli třeba s těma tabulkama dyt vy to umíte a s jedním nadpisem to přeci nemůže bejt težký jenže nikde nejsou náký stránky kde by to srozumitelně vysvětlily všude jenom konkrétní příklady který jsou uplně k ničemu nic z toho neni poznat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: