Autor Zpráva
spot
Profil
vo ff mam stranku v php uplne ok, v ie sa mi zobrazi iba cista biela tranjka bez akehokolvek textu alebo obrazku...
kde moze byt problem? jedna sa o dost jednoduchu grafiku, tabulka tlacitka, ziadne obrazky nejaky text....
šárinka
Profil
takhle ti nikdo nepomůže dej sem kód
panther
Profil
spot
někde něco nezavřeného bych to tipoval, pokud se jedná o PHP. Ale bez kódu těžko radit
spot
Profil
<?

session_start();
//echo $HTTP_POST_VARS["nazprer"];
include ("config.php");

$link=mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD) or die("Nie je možné sa pripojiť k MySQL: " . mysql_error());
mysql_select_db(SQL_DBNAME) or die("Nie je možné vybrať databázu: ". mysql_error());
$sql = 'select nazprer, kodprer, priz from typprer where nazprer="'.$HTTP_POST_VARS["nazprer"].'"';
$sql=$sql.' and firmaref='.$_SESSION['firmaid'];
$rs = mysql_query($sql, $link);
$poczaz=mysql_num_rows($rs);

if ($poczaz==1) {
$zaznam= mysql_fetch_array($rs);
$nazprer=$zaznam['nazprer'];
$kodprer=$zaznam['kodprer'];
$casprer=date("H:i:s");
$priz=$zaznam['priz'];

$link=mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD) or die("Nie je možné sa pripojiť k MySQL: " . mysql_error());
mysql_select_db(SQL_DBNAME) or die("Nie je možné vybrať databázu: ". mysql_error());
$sql = 'insert into prer (persref, firmaref, den, nazprer, priz, zacprer) values(';
$sql = $sql.$_SESSION['persid'].', ';
$sql = $sql.$_SESSION['firmaid'].', ';
$sql = $sql.'"'.date("Y-m-d").'", ';
$sql = $sql.'"'.$HTTP_POST_VARS["nazprer"].'", ';
$sql = $sql.$priz.', ';
$sql = $sql.'"'.$casprer.'")';

//echo $sql;
$rs = mysql_query($sql, $link);
echo '<br>';
echo '<table width="800" align=center style="border-bottom:1px solid black">';
if ($rs==True){

$con=mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD) or die("Nie je možné sa pripojiť k MySQL: " . mysql_error());
mysql_select_db(SQL_DBNAME) or die("Nie je možné vybrať databázu: ". mysql_error());
$sql='update zapis set aktprercas="'.$casprer.'",';
$sql=$sql.'aktprerkod="'.$kodprer.'"';
$sql=$sql.'where den="'.date("Y-m-d").'"';
$sql =$sql.' and persref='.$_SESSION['persid'];
$sql =$sql.' and firmaref='.$_SESSION['firmaid'];
//echo $sql;
$rs = mysql_query($sql, $con);
if ($rs==true) {



echo '<tr align="center"><td>Váš začiatok prerušenia bol úspešne zaevidovaný.</td></tr>';
}
else {
echo '<tr align="center"><td>Váš začiatok prerušenia nebol zaevidovaný.</td></tr>';
};
echo '</table>';

echo '<table align=center>';
echo '<tr align="center"><td>';
echo ' <form method="post" action="index.php"> ';
echo ' <br> ';
echo ' <input type="submit" value="Návrat" class="submit ok" /> ';
echo ' </form> ';
echo '</td></tr>';
echo '<tr align="center"><td>';
echo ' <form method="post" action="index.php?loguseroff=1"> ';
echo ' <br> ';
echo ' <input type="submit" value="Odhlásenie" class="submit ok" /> ';
echo ' </form> ';
echo '</td></tr>';
echo '</table>';

};

}

?>
spot
Profil
nik netusi preco tam je ta biela stranka?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: