Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jobík Profil |
#1 · Zasláno: 6. 7. 2008, 11:50:14
Zdravým, mám problém s výpisem z databáze
Script : index.php <html> <body> <form action="index.php" method="post"> <input type="text" name="Pozdrav"> <input type="submit" name="Odeslano" value="Odeslat"> </form> <?php require_once ('mysql_spojit.php'); $Pozdrav = $_POST['Pozdrav']; $vypis=mysql_query("select * from pozdrav"); while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vypis)) echo $vypis; if(isset($_POST['Odeslano'])) { $dotaz = MySQL_Query("INSERT INTO pozdrav VALUES('$Pozdrav')"); echo mysql_error(); } else { echo "Něco se nepovedlo"; }; ?> </body> </html> mysql_spojit.php <? mysql_connect("mysql.webzdarma.cz", "databaze", "heslo"); mysql_select_db("tabulka"); ?> Nehlásí to žadnou chybu ale vypíše mi to toto : Resource id #4Resource id #4Resource id #4Resource id #4Resource id #4Resource id #4Resource id #4Resource id #4Resource id #4Resource id #4 Ale v databázi mám něco úplně jiného. Prosím poraďte kde mám chybu. |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 6. 7. 2008, 11:58:02
Jobík
echo $vypis; Vypisujete samotné připojení k databázi, což dá Resource id #něco. Nemá tam pýt echo $zaznam["něco"]? |
||
deter Profil |
#3 · Zasláno: 6. 7. 2008, 11:58:54
protože v cyklu while echuješ resource $vypis. Místo toho echuj $zaznam
|
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 6. 7. 2008, 12:04:15
$vypis=mysql_query("select * from pozdrav");
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vypis)) echo $vypis; poslední řádek změn na echo $zaznam['jmeno_sloupce']; |
||
Jobík Profil |
#5 · Zasláno: 6. 7. 2008, 12:09:59
Jo už mi to vypisuje ale když tam přidám <br> tak mi to vyhodí :
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /3w/xf.cz/b/budry/pozdravy/index.php on line 13 mám to tam takto : while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vypis)); echo $zaznam[pozdrav] '<br>'; if(isset($_POST['Odeslano'])) { Co tam mám blběza uvozovky? Prosím poraďte |
||
Alphard Profil |
#6 · Zasláno: 6. 7. 2008, 12:22:04
echo $zaznam['pozdrav'] . '<br>'; |
||
Jobík Profil |
#7 · Zasláno: 6. 7. 2008, 12:49:55
Teď mi to zase nic nevypisuje.
echo $zaznam['pozdrav'] . '<br>'; Proč? |
||
Jobík Profil |
#8 · Zasláno: 6. 7. 2008, 12:59:00 · Upravil/a: Jobík