Autor Zpráva
Jobík
Profil
Zdravým, potřeboval bych poradit. Mám tento kód :

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<input type="text" name="Pozdrav">
<input type="submit" name="Odeslano" value="Odeslat">
</form>


Problém : když do inputu napíši např. Ahoj a Dám odeslat tak se mi to odešle ale v případě že potom dm aktualizovat tak se mi odešle podruhé. Dá se to nějak ošetřit aby se to po aktualizaci neposílalo samo znovu?
fandaa
Profil
header()
Jobík
Profil
fandaa

ALe kterej header mám použít skošel sem

<?php
Header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate");
header ( "Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
?>

ale pořád to odesílá při aktualizaci ktrej to mám prosímtě být
Jobík
Profil
fandaa

Nebyl bys ty nebo někdo jiný tak hodný a nenapsal mi alespoň kterej headre mám použít?
vydrus
Profil
Něco podobnýho mám ve formuláři na mail. Taky mě reload štve. Ale už jsem to někde viděl a nemůžu si za nic vzpomenout, jak ten script na antireload vypadá...
Jobík
Profil
vydrus

Skuse podívat na ten script třeba to tam najdeš.



Prosím poraďte
vydrus
Profil
Jobík
Myslím tu vlastnost reloadu a postdat, ne zábranu proti reloadu.
Alphard
Profil
přesměrovat na sebe sama
tomas3333
Profil
<?php
ob_start();
if (isset($_POST['Odeslano'])) {

/*...*/

header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']);
}

?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<input type="text" name="Pozdrav">
<input type="submit" name="Odeslano" value="Odeslat">
</form>

<?php 
ob_end_flush();
?>


?
Jobík
Profil
tomas3333

Perfektní už to jede moc díky ( Vá ostatním samozřemě také )
vydrus
Profil
eeehm:



Smyčka při přesměrování

Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe a to takovým způsobem, které zabraňují jejich dokončení.

Prohlížeč ukončil spojení, protože server přesměrovává požadavky sám na sebe způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.

* Je možné, že stránka vyžaduje cookies, které máte zakázané a nebo je pro tento server blokujete.
* Většinou se ale jedná o problém konfigurace serveru a není to tak problém vašeho počítače.


U odesílání mailu mi to nefachčí
tomas3333
Profil
mas to v tej podmienke?
DoubleThink
Profil *
Nepodstatný detail:
Pro vysypání POST dat je vhodné použít hlavičku na to určenou (303 Method):
header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF'], true, 303);
fandaa
Profil
Jobík
Omluvám se, ale byl jsem mimo PC. Děkuji Alphardovi, že odpověděl... ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: