Autor Zpráva
spot
Profil
doteraz som si kontroloval php iba vo ff. zacal som aj v ie a ten mi vyhadzuje
vela chyb. doteraz som casto stranky mal iba body. zaciatok html, header zac. body
koniec body a koneic html som vynechaval. zda sa ze ie to vyzaduje je to tak?

session start musi byt pred tym vsetkym?
šárinka
Profil
session_start(); musí bejt úplně na prvím řádku a pak vše pod tím
spot
Profil
ok, ale stale mi to v ie dole vypisuje ze na stranve se vyskytli chyby. vyzera to ok, robi to co to ma ale dole
je ta hlaska.... ako pridem na to co mu vadi? zasa je to vo ff ok.
tomas3333
Profil
len poznamka, ze mozes pouzit output buffer (ob_start(); ob_end_flush();) a vtedy mozes mat session_start hocikde v kode. takisto ako headere a cookies...

a aku hlasku to hadze?
mila
Profil
session_start(); může být kde chceš, dokud před ním nic nevypíšeš... (bacha na prázdné řádky či mezery, chybové hlášky, atd...)
spot
Profil
dole tam kde je normalne napisane hotovo mam: na stranke sa vyskytli chyby
iba v ie, vo ff je vsetko ok
Davex
Profil
Nemáš tam náhodou nějaký JavaScript?
mila
Profil
Zkus ve ff Nástoje>Chybová konzole a možná tam ty chyby taky uvidíš...
spot
Profil
hej mam tam kusok javascriptu
onload="document.autfir.AUTH_FIRMA.focus()"
spot
Profil
vo ff chybova konzola chybu nevypise
Davex
Profil
Když ten kousek skriptu odstraníš, tak hlásí IE stále chybu? Případně jakou chybu?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: