Autor Zpráva
lenkali
Profil *
Dobrý letní den všem,

prosím Vás, kteří nesedíte u vody, jako já, abyste, pokud máte čas mi poradili:

Obrázky na své stránky vkládám tak, že vložím link:

<img src="images/index_08.jpg/" border="0" />

jenže stane se mi z toho tohle:

<img src="%22images/index_08.jpg/%22" border="0" />

a obrazky pak nejdou nacist..

prosím Vás o pomoc...

tímto kodem ukladam link:



$fname = 'news.dat';

if ($_POST['pass']=='hesloheslicko') {

if ($_POST['change']=='1') {
if (!$handle = fopen($fname, 'w')) {

exit;
}

if (!fwrite($handle, str_replace("\r", "", str_replace("\n", "", nl2br($_POST['acnt'])))));

fclose($handle);

}

$html = str_replace('<br/>',"\n",implode('',file($fname)));
?>
<form action="admin.php" method="POST">
<textarea id="ta" name="acnt" style="width:100%" rows="60" cols="80">
<? echo $html;?>
</textarea>
mila
Profil
Nevidím nic, co by vypisovalo obrázek, ale máš tam někde uvozovky navíc.
šárinka
Profil
chybí ti tam }

asi tahle to patří
<?php
$fname = 'news.dat';

if ($_POST['pass']=='hesloheslicko') {

if ($_POST['change']=='1') {
if (!$handle = fopen($fname, 'w')) {

exit;
}

if (!fwrite($handle, str_replace("\r", "", str_replace("\n", "", nl2br($_POST['acnt'])))));

fclose($handle);

}
}
$html = str_replace('<br/>',"\n",implode('',file($fname)));
?>
<form action="admin.php" method="POST">
<textarea id="ta" name="acnt" style="width:100%" rows="60" cols="80">
<? echo $html;?>
</textarea>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: