Autor Zpráva
lenkali
Profil *
Dobrý den, prosím o radu, do textoveho pole :
davam text
pak ho ukladam do souboru
jenze se mi ulozi spatne znaky


jak zvolit a kam napsat, pripadně jake kodovani zvolit, kdyz pouzivam kod:



if ( isset( $_POST ) )
$postArray = &$_POST ; // 4.1.0 or later, use $_POST
else
$postArray = &$HTTP_POST_VARS ; // prior to 4.1.0, use HTTP_POST_VARS

foreach ( $postArray as $sForm => $value )
{
if ( get_magic_quotes_gpc() )
$postedValue = htmlspecialchars( stripslashes( $value ) ) ;
else
$postedValue = htmlspecialchars( $value ) ;

?>
<tr>
<th><?//php echo $sForm?></th>
<td><pre><?php echo $postedValue?></pre></td>
</tr>
<?php
}
?>
<?
$dir = "uloz/";
$nazev = "uloz.dat";
$soubor = fopen($dir.'/'.$nazev, "w") or die("Nelze otevřít soubor $nazev.");
fwrite($soubor, "$postedValue");
fclose($soubor);
?>





Má to uložit takto:
<p>Tady tento <strong>text </strong>mi to vypisuje <u>&scaron;patně</u></p>

ale uloží to takto:
&lt;p&gt;Tady tento &lt;strong&gt;text &lt;/strong&gt;mi to vypisuje &lt;u&gt;&amp;scaron;patně&lt;/u&gt;&lt;/p&gt;



prosim o pomoc
kletely
Profil
lenkali
Tak tam nedaj to htmlspecialchars :)
vertigo4
Profil
lenkali
Používáš totiž fci
htmlspecialchars()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0