Autor Zpráva
mersi
Profil
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php:2) in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php:2) in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php on line 3


neviete v čom môže byť problém? tu je výpis zo film.php

<?php
session_start();
$_SESSION['username']="peter12345";
$_SESSION['password']="heslo";
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Nájsť obľúbený film</title>
</head>

<body>
<?php

$oblub_film_s="Život chrobáka";

echo "<a href='filmoteka.php?obl_film=$oblub_film_s'>";
echo "Ďalšie informácie o mojom obľúbenom filme !";
echo "</a>"

?>
</body>
</html>
mersi
Profil
Toto mi v kuse vyhadzuje prehliadač neviete v čom môže byť problém?

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php:2) in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php:2) in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\test\my3\film1.php on line 3


neviete v čom môže byť problém? tu je výpis zo film.php

<?php
session_start();
$_SESSION['username']="peter12345";
$_SESSION['password']="heslo";
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Nájsť obľúbený film</title>
</head>

<body>
<?php

$oblub_film_s="Život chrobáka";

echo "<a href='filmoteka.php?obl_film=$oblub_film_s'>";
echo "Ďalšie informácie o mojom obľúbenom filme !";
echo "</a>"

?>
</body>
</html>
mersi
Profil
už to mám ten prázdny riadok bol navine
Tentacruell
Profil *
mersi:
už to mám ten prázdny riadok bol navine

ja mam ten isty problem, vies mi prosim ta povedat presnejsie, ktory prazdny riadok bol na vine ?
Tentacruell
Profil *
mersi:
pisal som do fora otazku na tvoj prispevok, pozri sa na to prosim ta ked tu budes.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: