Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Frankies Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 7. 2008, 18:23:08
Dobrý den, narazil jsem na jeden menší problém. Mám přihlašování do uživatelské sekce řešeno přes session. Vše funguje výborně, akorát v IE se do sekce přihlásím až na druhý pokus. Při prvním pokusu jsem vždy přesměrován na hlavní stránku. Nemáte tušení čím by to mohlo být? Předem děkuji za odpověď.
|
||
kletely Profil |
#2 · Zasláno: 10. 7. 2008, 18:24:55
Frankies
Maš niekde v súbore: session_start(); session_register("nazov_session"); |
||
Frankies Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 7. 2008, 18:58:58
session_start(); mám v jiném souboru vloženo přes funkci include ... tzn na každé stránce hned začátku. V tom by snad chyba být neměla nebo ano?
|
||
Frankies Profil * |
#4 · Zasláno: 11. 7. 2008, 02:02:42
Tak jsem ted snad sest hodin zkousel vsechny mozne varianty, ale neprisel jsem na to. Firefox i Opera bez problemu, ale IE si neda rict :/. Byl bych rad za kazde nakopnuti. Jeste jednou dekuji.
|
||
Lokutus7323 Profil * |
#5 · Zasláno: 11. 7. 2008, 08:49:38
mno v PHP dělám jen chvíli, ale zkus to jinou metodou:
místo: :session_register("nazov_session"); napiš: $_SESSION['nazov_session']=$promena_kterou_tam_chceš_ulozit; mě to tak funguje i v IE6 a to už je co říct:D |
||
Frankies Profil * |
#6 · Zasláno: 11. 7. 2008, 11:12:27
Registraci session provádím takto:
session_register("nazev"); $_SESSION['nazev'] = $promenna; Stále mám za to, že ten první řádek tam musí být a bez něj to nepůjde. Musí tam být oba, pokud se nemýlím. |
||
bukaj Profil |
#7 · Zasláno: 11. 7. 2008, 11:31:04
Frankies
session_register("nazev"); Stále mám za to, že ten první řádek tam musí být a bez něj to nepůjde. Ten řádek by tam musel být pouze v případě, kdybys měl globální proměnnou $nazev a chtěl, aby se její obsah dostal do session. Jinak tam opravdu být nemusí. Je to zastaralý způsob, jak zacházet se session proměnnými. Používání $_SESSION["nazev"] se preferuje již od PHP verze 4.1.0. Viz session_register(). Jinak, pokud to funguje ve FF a Opeře, ale v IE ne, zkusil bych zkontrolovat v IE nastavení cookies a jejich ukládání. |
||
Frankies Profil * |
#8 · Zasláno: 11. 7. 2008, 11:35:34
bukaj
Děkuji za odpověď. Mrknu na to a uvidím, co se dá dělat. Žil jsem v omylu :). Testoval jsem to však na třech PC a v IE nefungovalo ani v jednom případě, což znamená, že chyba v nastavení prohlížeče pravděpodobně nebude. Mrknu na to. Ješte jednou díky. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0