Autor Zpráva
Sat@n
Profil *
Ahoj,

na stránkách pod heslem používám automatické odhlášení (zrušení sessionu) v případě, že je přihlášený uživatel dlouho neaktivní.
Bohužel script je nedomyšlený, že se session neaktualizuje při každém procházení systémem a tak se uživatel odhlásí když
($_SESSION["user"]["cas"] < strtotime("-1 hour")

Je to takové odpočítávání se dá říct...

Takto zavádím session
$_SESSION["user"]["cas"] = time();



Měl by někdo nápad, jakým způsobem session aktualizovat, tj. aby si při každém reloadu stránky znovu obnovil funkci time(); ??

Děkuji.
king26
Profil
if(isset($_SESSION['user']['cas'])) { $_SESSION['user']['cas']=time(); }
proste kdyz je session plny, aktualizuj ho...
Sat@n
Profil *
king26
aha, díky.

Takhle to ale nebude dělat to co chci, že v případě že někdo se systémem nepracuje tak ho to automaticky neodhlásí po navršení:
($_SESSION["user"]["cas"] < strtotime("-1 hour")


Nic jiného by si neměl?

Díky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: