Autor Zpráva
Martin
Profil
Ahoj,
jsem z toho už docela na přášky. Na jedněch stránkách mi ten jeden a samej script fachá a na druhejch, musel jsem udělat nějakou blbou chybu. V hlavičce mám
<?php
// úplně timhle to začíná....ani jeden znak před tim
if ($_GET["styl"]) {
SetCookie("style",$_GET["styl"],time() +60*60*24*30*6);
Header("Location:index.php?co=styl");
}
...
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php
if($_COOKIE["style"]) {
echo "{$_COOKIE["style"]}.css\">";
}
else {
echo "modra.css\">";
}
?>
?>
a na stránce, kde přepínám styly
<a href="index.php?co=styl&styl=modra"> styl</a>
<a href="index.php?co=styl&styl=zelena"> styl</a>

když si dám vypsat $_COOKIE["style"]; tak se nic nevypíše.Když smažu Header("Location:index.php?co=styl"); tak to funkuje tak napůl, když si změnim styl tak potom musim stránku ještě jednou aktualizovat, aby se změna projevila.
Díky moc.
Martin
Profil
Četl jsem snad všechny články. I manuál jsem se snažil přečíst.....nevim kde je chyba
Yuhů
Profil
nevím, ale možná je to tím, že ukládáš tu cookie pro stránku s jiným url než je stránka, ze které se pak snažíš cookie číst.

Já myslím, že se cookie uložila třeba pro stránku index.php?styl=zelena

ale ty se ji snažíš číst ze stránky index.php. A tam není. Možná se pletu, s cookies v PHP už jsem dlouho nepracoval. Mělo by ale pomoci nastavení rozsahu platnosti cookie pomocí path a domain.
Martin
Profil
if ($_GET["styl"])........................echo "modra.css\">"; mam v hlavičce, kterou vložim do index.php a potom si do index.php vložim ještě stránku, kde si přepínám ty styly. Zkusim tvůj typ..nějak jsem path a domain zkoušel nastavovat, ale bezúspěšně.Zkusim se na to podívat ještě líp....Zatim díky moc.
Martin
Profil
Ten tvůj typ nepomohl...na jinejch stránkách mi to fachá dobře a path a domain jsem požívat nemusel.
Tady jsou zdrojáky:
http://www.peli.resslovaci.net/test/index.txt
http://www.peli.resslovaci.net/test/styl.txt
http://www.peli.resslovaci.net/test/head.txt
Dejte si zobrazit zdrojový kód.....................Díky
llook
Profil
V tom zdrojáku nastavuješ cookie i path (cesta - "/pokus/") a host (hostitel - ".adresa.net"). Souhlasí tyhle údaje s těma stránkama?
Martin
Profil
Jo souhlasí....to "adresa" jsem úmyslně zaměnil
Martin
Profil
Jak tak koukám, tak mi s tim nikdo neporadí...kdyby jste někdo potřeboval komplet ty stránky tak je dám k dispozici ke stáhnutí.
Jinak adresa.net mám na těch stránkách přepsaný správně, nechci to zveřejnit. Kámoš mi řekl, že se dost podobaj jedněm známejm stánkám.Než to změnim, nechtěl bych aby to někdo viděl. Někdo to uvidí a udělá ze mě zloděje.Doufám, že to chápete.Dík
Martin
Profil
někde v tomhle by měla bejt chyba.
<?php
if($_GET["styl"]) {
setcookie("style",$_GET["styl"],time() +60*60*24*30*6);
Header("Location: index.php?co=styl");
}
?>

takhle se to cookie neuloží....když smažu Header.........tak se to uloží...akorát musim stránku aktualizovat, aby se projevila změna.musí v tom bejt nějaká blost..Dík
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.