Autor Zpráva
Rumburak
Profil *
zdravstvujte nevim jestli to co zkousim vubec jde,ale potrboval bych to tak :-) proste potrebuju odeslat hodnotu pomoci headeru v teto casti skriptu user ulozi do databaze sve os.udaje a a skript nasledne z te tabulky(pokud se ulozeni povede) taha doc_id podle jmena a prijmeni a predava ho na stranku dokoncdoc.php teda mel by protoze ta hodnota se proste nepredava kdo prosimvas vidite chybu poradte pls sedim nad tim skoro cely odpoledne diky

if($jm&&$prjm&&$e&&$m&&$u&&$p&&$t){ // Pokud je vąe v pořádku.



// Vytvořit dotaz
$dotaz = "insert into docuziv(jmeno,prijmeni,email,mesto,
ulice,psc,telefon,docid)VALUES('$jm','$prjm','$e','$m','$u','$p','$t', '".$_SESSION["id5"]."')";
$vysledek=mysql_query($dotaz);
if ($vysledek) {

$docid = mysql_query("select doc_id from docuziv where jmeno='$jm'and prijmeni=$prjm");
$doc=mysql_fetch_array($docid);


header ("location:dokoncdoc.php?doc_id=$doc[doc_id]");

} else { // Něco se nepovedlo.
$zprava .= '<p>Nákup byl přerušen kvůli systémové chybě. Omlouváme se.</p><p>'. mysql_error(). '</p>';
}
LamiCZ
Profil *
$dotaz = "insert into docuziv(jmeno,prijmeni,email,mesto,
ulice,psc,telefon,docid)VALUES('$jm','$prjm','$e','$m','$u','$p','$t', '".$_SESSION["id5"]."')";
$vysledek=mysql_query($dotaz);

header ("location:dokoncdoc.php?doc_id=".mysql_insert_id());

Viz - mysql_insert_id();
Rumburak
Profil *
jo tak to je presne ono mockrat diky uz jsem si zacinal myslet ze to nejde :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: