Autor Zpráva
Alkoholix
Profil *
Ahojte,
potrebuji jednoduchy login script, nasel jsem na netu tohle http://phpeasystep.com/workshopview.php?id=6 ale jestli mne zrak neklame tak clovek zustane zalogovany naporad. Nebo kdyz neni nastaven cas vyprseni sessionu, tak stejne po nejakem case vyprsi? Jak to popripade upravit aby to cloveka odhlasilo po par minutach necinnosti?
šárinka
Profil
pokdu člověk nehlikne na odhlásit tak se po čase nečinosti automaticky samo session smaže
Alkoholix
Profil *
A kde to tam je? Nebo po kolika minutach se session sam maze?
suky
Profil
Alkoholix
Ukladej si timestamp posledniho zobrazeni stranky, po prechodu na novou ho porovnej a jestli je rozdil vetsi nebo stejny nez tebou nastaveny, rekneme 15 minut, tak ho odhlasi.
suky
Profil
Alkoholix
Ted koukam, ze to jsou sessions klasicky, doporucuju ti pouzit db. Tady je na to dobry tutorial (link).
Edit: Sorry, to se mi jeste nestalo :(
Jan Tvrdík
Profil
suky
Pokud ten odkaz opravíš, tak mu možná i pomůže. Jinak jaké výhody má ukládání sessions do DB?
suky
Profil
Jan Tvrdík
Je to rychlejsi a podle meho nazrou se s nimi z programatorskeho hlediska lepe pracuje.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: