Autor Zpráva
fikus
Profil *
mám trochu okno, jak prosím naplním POST pomocí php, abych to nemusel plnit v html přes form?
díky!
Radim24
Profil *
Myslíš defaultní hodnoty? Nebo zpřístupnění hodnot z $_POST?
fikus
Profil *
nemyslím zpřístupnění, myslím naplnění POST pomocí php (namísto naplnění v html formuláři) a odeslání na další stránku, na té už si to pomocí extract($_POST) zpracuju.
Radim Hejhal
Profil
Mě se osvědčilo CURL, vím že to jde i jinak, přez souborový funkce, ale to jsem nezkoušel.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: