Autor Zpráva
Fergi
Profil
Zdravim :)
mam jeden mensi (mozna i vetsi problem)
potrebuji ze slozky amd nacist treba fotky nebo nejaky soubor ze slozky fotogalerie jediny co me napadlo bylo tohle
<?php 
include "/galerie/neco.php"
?>

a kdyz neincluduji tak treba nacitam fotky... ale pokazdy kdyz neco includuji takle pres hlavni slozku vyhodi mi to Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect....... coz me stve .... zkousel sem to obejit takle ze si do hlavni slozky dam script ktery mi to nacte a ten az includuji , ale ukazalo se ze script se provede az po includovani takze to nemelo vyznam....
na jedno reseni sem sice prisel a to pomoci ramu ale to je jak asi vsichni vite proste neprakticky :-!
nevi nekdoo jak includovat pres slozky?
dik za kazdou odpoved :)
vydrus
Profil
Nevím, jestli to dobře chápu, ale.... zkus absolutní adresu
Fergi
Profil
chapes to dobre ale je to neprakticke a navic to nefunguje :-(
vydrus
Profil
Tohle na stopro funguje


<?php 
include "../galerie/neco.php"
?>
Fergi
Profil
tyjo tak ted sem to trosku upravil ten muj kod podle toho jak si mi poslal a faka to !!! diky moc
ja myslel ze ../neco.php je jen kdyz chces nacitat soubor o adresar vise a faka to i takle :-)
tak jeste jednou dik ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: