Autor Zpráva
maarlin
Profil
Zdravím,
řeším následující problém:
Připojím se přes PHPčkové funkce k FTP serveru (ftp_connect() ), přihlásím se (ftp_login() ) a nechám si vylistovat obsah kořenového adresáře (ftp_nlist() ).
Zde můžou být soubory i složky, což rozliším fcí ftp_size(), pokud mi vrátí -1, je položka složkou.
Ovšem teď bych potřeboval (asi pomocí ftp_get()) dostat veškerý obsah FTP serveru (zazálohovat) na lokální server - tj. ten, kde je puštěný tento script. Jakým způsobem mám projít všechny složky, pokud možno i vnořené složky a soubory v nich stáhnout?
Jinak očekávám, že pokud budu stahovat obsah složkek, budu je muset na lokálním serveru třeba pomocí mkdir() zase vytvářet, že?
Alphard
Profil
nejlépe rekurzivní funkcí, koukni sem, je tam 2x použitá, pro výpis a zipování
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=77676&foru m=9&page=-1

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: