Autor Zpráva
ben
Profil
mám galerii, nedokončenou, na galerie
problém je v tom, že po kliknuti na miniaturu se zvětšený obrázek neukáže. poslal jsem mu aji hlavičku s content type, ani to nepomohlo pokud byste chtěli vidět kompletní kéd bez problémů pošlu. děkuji předem za pomoc.

Lukáš Benke

Ben
Nox
Profil
Lepší by asi bylo, kdybys ho napsal sem....
ben
Profil
Lepší by asi bylo, kdybys ho napsal sem....
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">;
<title></title>
</head>
<body bgcolor="#FF9900">

<?php
//zobrazí náhled
function zobraz_nahled(){
echo"<a href='galerie.php?obrazek=img00'><img src='img00.jpg' width='100' height='100'></a>";
}
?>

<?php
function zobraz_obrazky ()
{
//tohle by melo zajistit zobrazení obrázku v plné velikosti
if ((string)$_REQUEST["obrazek"]<>'') $mujclanek=$_REQUEST["obrazek"];
if (is_file("./".$mujclanek.".jpg")):
header("Content-Type:image/jpeg");
header('Content-Disposition: image; filename="img00.jpg"');
$nazevclanku=$mujclanek.".jpg";
require $nazevclanku;
else:
echo "Klikněte na obrázek nahoře, zobrazí se zvětšený";
endif;
}
?>
<div style="border:dotted black thin;width:99%;height:99%;">
<div>
<?php
zobraz_nahled();
?>
</div>
<hr style="color:black;">
<div>
<?php
zobraz_obrazky();
?>
</div>
</div>
</body>
</html>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: