Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Orchard Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 7. 2008, 18:54:24
Je samozřejmě možné, že to tu již někde bylo, ale po prohlédání jsem nenašel konkrétní případ, který by mi pomohl. Přemisťoval jsem web z jednoho na druhý, vše je naprosto identické krom toho, že MySQL z 4.1 přešlo 5.0 . Nechal jsem si od toho samého hostingu povolit .htaccess, jako původně, zkopíroval veškeré soubory přes FTP, povolil atributy složek pro Zápis pro ukládání obrázků přes PHP. A HLE! Zde nastává problém. Jakýkoli obrázek, který nahraji přes PHP se sice ukáže ve výpisu adresáře (název, velikost, datum poslední změny), ale sám o sobě se nedá otevřít a na webu se nezobrazí. Při direct linku obrázku se ukáže 403 Forbidden. Proč? Nemám zdání. Ví o téhle problematice někdo něco? Obrázky nahrávané přes FTP se normálně zobrazují. Nefunkční obrázek: http://www.filmo.cz/img/mppic/what-the-hell.jpg
|
||
srigi Profil |
#2 · Zasláno: 31. 7. 2008, 19:19:13 · Upravil/a: srigi
Skus do adresara img hodit .htaccess s obsahom
Allow From All |
||
Orchard Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 7. 2008, 19:34:23
Bohuzel, nezabralo to. Kazdopadne obrazky ze stejne slozky, ktere jsou nahravane pres FTP, tak fungujou. VIZ. http://www.filmo.cz/img/mppic/wth.jpg , proc se ale nezobrazi nedovedu pochopit. Fyzicky podle vypisu tam jsou, ale pokud jsou nahravany pres PHP, tak prohlizec jednoduse vyhodi 403.
|
||
srigi Profil |
#4 · Zasláno: 31. 7. 2008, 19:44:06 · Upravil/a: srigi
Kazdopadne obrazky ze stejne slozky, ktere jsou nahravane pres FTP, tak fungujou.
Tak potom si v PHP upload skripte pridaj po presune obrazku do cielovej zlozky este prikaz chmod('cesta/k/obrazku', 0444); |
||
nightfish Profil |
#5 · Zasláno: 31. 7. 2008, 20:30:42
adresáři IMG i MPPIC nastav v FTP klientu oprávnění na 0777 a bude to zřejmě fungovat
|
||
Orchard Profil * |
#6 · Zasláno: 31. 7. 2008, 20:49:00
nightfish: 777 je nastaveno, "nastaveno na Zápis" psal jsem hned v prvnim.
srigi: bejt holka, dam ti pusu, gracia senior! |
||
srigi Profil |
#7 · Zasláno: 31. 7. 2008, 21:39:22
Orchard
Heh, mierna oprava. S tym kodom 0444 sa suborom nadstavia prava iba na citanie. Cize by si cez administraciu nemohol premenovavat a mazat subory. PLS uprav si ten prikaz na: chmod('cesta/k/obrazku', 0666); |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0