Autor Zpráva
Ronny
Profil *
Mam web na serveru IC a k prihlasovani do administrace heslo zadane uzivatelem zahashuji timto algorytmem a pak porovnavam s tim co je v DB a podle toho uzivatele bud prihlasim nebo neprihlasim. Na localhostu mi to jde normalne jak ma, ale na IC se mi vzdy stane, ze vzdy se mi nepodari prihlasit......

Vzdycky to proste napise ze je spatne zadane heslo...
Prilozim kousek prihlasovaciho skriptu:
if (!$_POST['jmeno'] || !$_POST['heslo']) {
        echo '<b>Zadejte své přihlašovací jméno a heslo!</b>'.'<br /><br />';
      }
     else {
            $sql = mysql_query("SELECT * FROM adm_login WHERE uz_jmeno = '".$_POST['jmeno']."' AND uz_heslo = '".md5($_POST['heslo'])."'");
}


Predem dekuji vsem za rady...
Alphard
Profil
možná je chyba někde jinde...
$sql = mysql_query($w="SELECT * FROM adm_login WHERE uz_jmeno = '".$_POST['jmeno']."' AND uz_heslo = '".md5($_POST['heslo'])."'");
echo $w; // a zkontrolovat


o sql injection ani nemluvím
Tomashek
Profil
podivej se jestli neni proble v sloupci v db, protoze sloupec z heslem v md5 musi mit vice jak x znaku ..ja jsem dal 100 a funguje mi to
Ronny
Profil *
Tomashek
diky moc.... nevisml bych si toho... uz to chodi... jinak staci 32 znaku nastavit

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: