Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
speedees Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2008, 12:55:18
Mám problém se sessions, který se ale vyskytuje jen v některých verzích IE.
Na jedné stránce mám rámec < iframe > a do tohoto rámce odkazuju stránku druhou, která je uložena jinde. Na té druhé stránce je v php udělané přihlašování uživatelů. Po přihlášení, které proběhne v pořádku kliknu na jiný odkaz a přihlášení se jakoby vypne (musi se znovu prihlasit). Prostě je problém podle mě s tím přesměrováním a sessions. Protože pokud se přihlašuju přímo na té stránce (a ne v tom rámci) tak to funguje v pohodě. Je to trošku krkolomné ale snad jsem to popsal dobře. A neptejte se proč je to tak udělané :) Jak jsem psal - dělá to jenom v IE. Konkrétní odkaz do éteru hodit nemůžu, ale jestli by byl ochotny někdo na to mrknout tak jednotlivci to pošlu. dik za názor... |
||
Jack06 Profil |
#2 · Zasláno: 3. 8. 2008, 13:14:28
nejspíše někde budeš šptaně startovat sessiony. Buď starým způsobem, nebo na špatném řádku.
|
||
speedees Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 8. 2008, 13:24:41
A neměl bys odkaz kde je popsaný rozdíl mezi starým a novým způsobem?
|
||
Jack06 Profil |
#4 · Zasláno: 3. 8. 2008, 13:51:45
definise starý např session_register a nový $_session . Kdyžtak mi napiš na email muj-web@centrum.cz . stránky kde to máš a jak to máš napsané takhle se to říci nedá. Musí se to vidět
|
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
speedees Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 8. 2008, 09:55:16
Pokud někdo narazí na podobný problém tak odpověď přináší tento odkaz
http://support.microsoft.com/kb/323752 takže problém vyřešen! |
||
Jack06 Profil |
#6 · Zasláno: 13. 8. 2008, 22:17:06
No tak proto mě ty session neblbnou. Já to mám pouze v divech. A ono to děají framesety. OMFG to by mě nenapadlo. Sic vím že jsou zastaralé, ale že dělají tolik. Sry že jsem nepomohl. je fakt že když jsem tvoje sessiony dal do divů šli mi v 6. Ale nenapadlo mě že je to framesetem. Upravil jsem totiž víc věcí, takže jsem si nebyl jist čím.
|
||
Časová prodleva: 4 roky
|
|||
peta Profil |
#7 · Zasláno: 3. 9. 2012, 08:43:30
speedees: Dik moc za link.
Prikladam kod, jak se to pise v php. <?php header('P3P: CP="CAO PSA OUR"'); session_start(); ?> |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0