Autor Zpráva
vandy
Profil *
Na strance users.php mam toto :

if ( !$_SESSION['myusername'] )

{ echo "<form method='POST'>";
echo "<h1 class='profile'><a name='showuser' href=profile.php?user={$_GET['id']}>{$_POST['myusername']}</a></h1>
</form>
<img class='users' src=$profilova_fotogafie></img>
</td></tr></table>"; }


a potrebuju dostat to $_GET['id'] na dalsi stranku ... kdebych podle tohoto id vypsal data k prislusnemu uzivateli

$vypsat_uzivatele = "SELECT * FROM members where id = {$_GET['id']}";
Pavel W.
Profil *
pokud to má být GET tak je jediná možnost... URL adresou
vandy
Profil *
Vsak to je přes URL ale ptám se jestli to takhle je v pořádku .... ? protože mě to tak nefunguje .. potřebuji přenést to id v $_GET na tu další stránku
Pavel W.
Profil *
to musíš jen upravit odkaz na tu stránku kam chceš svoje id přenést... tedy např:
<a href="http://mujweb.cz/stranka.php?id=<?php echo('$_GET['id']'); ?>">odkaz</a>
vandy
Profil *
jo to já takto mám ... ale já potřebuju mít to $_GET id na té další stránce .. .tam pokud dám zobrazit $_GET id tak tam nic nemám víš ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: