Autor Zpráva
Jobík
Profil
Zdravím, mám takový problém mám toto :

<?php
	if (!isset($_GET['stranka']))  include ("uvod.php"); 
	if ($_GET['stranka'] == 'uvod' )  include ("uvod.php"); 
	if ($_GET['stranka'] == 'clanky' )  include ("clanky.php"); 
	if ($_GET['stranka'] == 'kontakt' )  include ("kontakt.php"); 
	if ($_GET['stranka'] == 'odkazy' )  include ("odkazy.php"); 
	if (!isset($_GET['rubriky'])) include ("uvod.php"); 
	if ($_GET['rubriky'] == 'seznam' ) {include ("Rubriky/seznam.php"); 
	if ($_GET['rubriky'] == 'blueboard' )  include ("Rubriky/blueboard.php"); 
	if (!isset($_GET['archiv']))  include ("uvod.php"); 
	if ($_GET['archiv'] == 'cervenec' )  include ("Archiv/cervenec.php"); 
	if ($_GET['archiv'] == 'srpen' ) include ("Archiv/srpen.php"); 
?>				
</div>				
</div>							
</div>
</body>
</html> - toto je řádek 98


Nefunguje to hlásí to chybu : Parse error: parse error in /3w/wz.cz/i/internet-blog/uvod.php on line 98 necháputo řádek 98 je podle všeho </html>

Prosím poraďte
Předem děkuji
Nox
Profil
Jobíku... /3w/wz.cz/i/internet-blog/uvod.php on line 98
Jobík
Profil
Jobíku... /3w/wz.cz/i/internet-blog/uvod.php on line 98

To nějak nechápu Noxi co je stím proč to píšeš znova??
Nox
Profil
Zkusím to jinak: chyba není v tom souboru na který se díváš, ale v tom, který includuješ...vždyť ti to tam píše!
Matty
Profil
Jobík
U if bez těch divnej závorek je snad zapotřebí použít endif;.
Tj.: „if (!isset($_GET['stranka'])) include ("uvod.php"); endif;“ atd.
necháputo řádek 98 je podle všeho </html>
Ono to hledá až do konce souobru uzavírací značku.
Jack Finger
Profil
Matty
není

chyba je v tom jak říká Nox, tzn v souboru uvod.php na line 98
Alphard
Profil
U if bez těch divnej závorek je snad zapotřebí použít endif;.
tak to rozhodně ne
Ono to hledá až do konce souobru uzavírací značku.
to jste trefil

zde je zapomenutá otevírací závorka
if ($_GET['rubriky'] == 'seznam' ) {include ("Rubriky/seznam.php");
Jobík
Profil
Nox
chyba není v tom souboru na který se díváš, ale v tom, který includuješ...vždyť ti to tam píše!
Ale ja sem na strance uvod php.
Jobík
Profil
Sem na stránce uvodt.php já tam index zatím nemám koukej http://www.internet-blog.wz.cz/uvod.php
suky
Profil
Jobík
Me se zobrazilo Parse error: parse error in /3w/wz.cz/i/internet-blog/uvod.php on line 88.
Jobík
Profil
Jo, spravil sem řádek 80 a mám tam 88 ale tam je vse ok
Jobík
Profil
A navíc se tm ted ani nemohu dostat chce se mi to stahovat
Jobík
Profil
Já se na tu stránku nemohu dostat pořád se mi chce stahvat php
Jobík
Profil
Prosím vás co stím mám udělat když mi tam nejde vlízt protože se mi pořád chce ten soubor stahovat??
suky
Profil
Jobík
Mas spatne nastavenou hlavicku souboru.
Jobík
Profil
a co je sni ja ji nanastavoval
Jobík
Profil
Prosím opomoct
Jobík
Profil
prosím pomožte někdo proč se mi to porad stahuje?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: