Autor Zpráva
Chlastik
Profil *
Ahoj.
Potřeboval bych na nějakou funkci která by měla jako výstpup (nejlépe jako string) zdrojový kód zadané stránky. (uložené na jiném servru). Prostě abych mohl zdrojový kód cizí stránky dále zpracovávat. Prohledávat zobrazovat.

Děkuju.
Matty
Profil
Chlastik
Přes FTP protokol a funkci ftp_get().
Jinak "čistě" to nejde.
Joker
Profil
Chlastik
Daleko lepší řešení by bylo ten zdrojový kód přepsat tak, aby mu bylo možné předávat parametry a on podle nich vracel nějaký výstup.
Pavel Krátký
Profil *
přijde na to, co to znamená "cizí" stránka a co to znamená "zdrojový" kód.
pokud se jedná o HTML kód:
$cizi = "http://www.seznam.cz";
$content = file_get_contents ($cizi);

že je $content řetězcová proměnná, ověříš takto
var_dump(is_string($content));

nebo jí vypíšeš:
echo $content;

pokud se jedná o PHP, tak cizí zdrojový (PHP) kód nezískáš (pokud není na webu nějaká bezpečnostní díra)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: