Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Radicz Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 8. 2008, 21:41:26
Zdravim všechny. Mohl by mi prosim někdo říct proč mi tohle nefunguje? Pořád mi to píše tuhle chybu
Warning: file() expects parameter 1 to be string, resource given in C:\Program Files\Programy\VertrigoServ\www\sms\sms.php on line 26 a já už nevim co s tim. Děkuji $cesta = "smsd"; $adresar = opendir($cesta); $soubor = readdir($adresar); while ($soubor = readdir($adresar)) { if ($soubor != "." && $soubor != "..") { $otevrit = fopen($cesta."/".$soubor, "r+"); $pole = File($otevrit); } } |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 12. 8. 2008, 21:49:25
Radicz
zkus to jednodušeji <?php $cesta="./slozka"; if ($handle = opendir($cesta)) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != "..") { echo "$file\n"; } } closedir($handle); } ?> |
||
Radicz Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 8. 2008, 21:55:34
Díky za odpověď ale nejde mi o vypsání souborů, ale o to načíst ten soubor v tý složce pomocí File do pole abych ho mohl dále zpracovávat
|
||
Casero Profil |
#4 · Zasláno: 12. 8. 2008, 22:16:22
Radicz
$cesta = "smsd"; $adresar = opendir($cesta); $soubor = readdir($adresar); while ($soubor = readdir($adresar)) { if ($soubor != "." && $soubor != "..") { $otevrit =$cesta."/".$soubor; $pole = File($otevrit); } } S tím, že se ti proměná pole stale prepisuje. |
||
Radicz Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 8. 2008, 22:31:57
Myslim že to nebu tim chyba zůstává i v tomhle zápisu
$otevrit = fopen("smsd/pokus.txt", "r"); $pole = File($otevrit); |
||
Alphard Profil |
#6 · Zasláno: 12. 8. 2008, 22:36:09
„Myslim že to nebu tim chyba zůstává i v tomhle zápisu
$otevrit = fopen("smsd/pokus.txt", "r"); $pole = File($otevrit);“ za každou cenu tam cpete fopen, které tam ale nemá co dělat, parametrem file() je cesta k souboru, ne handler od fopen() a proměnná $pole se bude furt přepisovat |
||
Radicz Profil * |
#7 · Zasláno: 12. 8. 2008, 22:49:07
Máte pravdu děkuji Vám, kdyby to někoho zajímalo nakonec jsem to tedy udělal takto
$adresar = opendir("smsd"); while ($soubor = readdir($adresar)) if ($soubor != "." && $soubor != "..") { $pole = File("smsd/$soubor"); } echo $pole[0]."<br>"; echo $pole[1]."<br>"; echo $pole[2]; |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0