Autor Zpráva
crook
Profil *
Dobry den slo by udelat select type file jako select slozku?..aby jen uzivatel zadal nejakou slozku a ja ji pak jen nacetl?..
Alphard
Profil
ne
crook
Profil *
aha takze jedine reseni jako je na centrumu? a nebo jedine textove?..to jsem zkousel ale pridalo mi to tam back slashe
Alphard
Profil
nevím, co má centrum ani co myslíte tím textově
Problém je již v HTML, <input type="file"> neumožní výběr adresáře. Pouze souboru. Já pro upload mnoha souborů občas použiji zip, který na serveru PHP rozbalí, ale i tak se snažím preferovat FTP.
Možná se to dá zařídit java apletem nebo nějak ve flashi, ale v této oblasti se zatím moc neorientuji.
crook
Profil *
textove...normalni input text..ale to my tam pridavalo backslashe a ja nevim proc do ted.. jeste me napadla text area..ale to je takove..hlavne entr by mohl vadit.

ftp nelze..to je ten problem..chci aby upload mohli delat i lide co pristup do ftp webu nemaji hmm asi jedine ten zip..
DoubleThink
Profil *
crook
Jsi schopen vytvořit standardně sestavenou větu, která by obsahovala vazbu mezi podmětem a přísudkem? Nabízený backtrace tvých myšlenkových procesů je pro nás trochu nesrozumitelný.

Jediný HTML element, který je schopen připojit do formuláře obsah souboru na disku je input-file. Zmiňovaný Flash má na to ekvivalent - třídu FileReference. Funguje podobně, dá se nalistovat standardním systémovým dialogem jeden soubor.
crook
Profil *
Omlouvam se. Nekdy myslim rychleji nez pisu. Dekuju vsem za pomoc.
Neposeda
Profil *
Pro upload více souborů najednou se mi nejvíce osvědčil http://swfupload.org/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: