Autor Zpráva
mark
Profil
zdravim, chcem sa opýtať, ako je to s warningami, oplatilo by sa mi ich v php vypnúť, alebo nechať zapnuté? problém je aj v tom, že mi kvôli nezmyselnému warningu nefunguje veľmi dôležitý skript (prihlasovanie) ..... Sú warningy zapnuté aj na webhostingoch, alebo nie? prosím o vaše názory...ďakujem....
Joker
Profil
Jestli ten skript nefunguje, vypnutím varování se to nespraví.
(Ne)zobrazování chybové hlášky nemá vliv na to, jestli skript havaruje nebo ne.
mark
Profil
tak to mám potom dosť kuriózny problém:
celý kód tu písať nebudem, lebo to by bolo asi na 450 až 500 riadkov:
ale trochu to skrátim:
<div id="ram-biely-1" class="ramy" style="width: 98%; margin: 0px auto;">
  <div id="ram-biely-2" class="ramy" style="padding: 10px;">
    // riadok 1
      <?php
        if (nejaka podmienka)
          {
          Header("Location: http://".$_SERVER["SERVER_NAME"]."/uvod.php?nick=".$_POST["nick"]."&he slo=".$_POST["heslo"]);
          }
          else
          {
          ...
          }
      ?>
    // riadok 2
  </div></div>

takto mi to funguje, ale keď doplním do riadku 1 ešte <div><div> a do riadku 2 </div></div>,vypíšemi to warning:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\dev\www\index.php:43) in C:\dev\www\index.php on line 74

tomu vôbec nechápem, ako môžu obyčajné divy takto ovplivniť priebeh takého php kódu, pritom ostatný php kód v tom skripte funguje.....len presmerovanie cez Header location nie......
Alphard
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=21 11
zde je to popsané, způsobuje to výstup před header
mark
Profil
takže problém je zrejme v BOM signatúre... Diki moc.....
Alphard
Profil
takže problém je zrejme v BOM signatúre
může být také, ale především je problém v tomto:
<div id="ram-biely-1" class="ramy" style="width: 98%; margin: 0px auto;">
<div id="ram-biely-2" class="ramy" style="padding: 10px;">
// riadok 1

je to výstup před header, jak sám píšete, bez toho to jde, s tím ne
Joker
Profil
mark
tak to mám potom dosť kuriózny problém
Neřekl bych "kuriózní", tohle je problém, který se tu řeší neustále pořád dokola.
mark
Profil
ale ak tam nedám tie doplňujúce divy a sú tam len tie dva základné, tak to zázračne funguje (a v normálnom kóde a ak je chyba v tej sygnatúre, je kuriózne, prečo to pred tým fungovalo .......

lenže, ja som skúsil zapnúť signatúru v súbore, vypnúť ju, uložil som súbor, nefunguje. Skúšal som ho aj uložiť v kódovaní ANSI, ťiež nič a preto ma napadlo...

... či by neexistovalo nejaké lepšie presmerovanie, ktoré by sa tam dalo uplatniť. Nemáte nejaké navrhy? ďakujem.......

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: