« 1 2
Autor Zpráva
Alphard
Profil
to je nějaká hra, kdo si vzpomene na více funkcí v abecedním pořadí?
jestli testujete zvýraznění, tak by nějaká lite verze s osekanými funkcemi nemusela být na škodu
chcete nějak pomoci? mám se pokusit (ke kodérovi mám daleko) vyřešit ten posuvník v IE?
Kajman_
Profil *
Potřeboval jsem otestovat převedené reguláry pro php, aby byly kratší. Teď už se to smrsklo pod 80KB. Možná by to ještě krapet šlo, ale je to otrava i tím nástrojem, co Joe našel.

A pokud tam je ta lišta i v nynější verzi d.jpw.cz, tak si s ní nelam hlavu. Kór jestli nepoužíváš ie :-)
Kajman_
Profil *
Tak mně nějak přijde ten ie pomalý. Jush to asi obarví rychle... ale než ie spočítá ty posouvátka při dlouhých řádcích, je nějaký zabržděný. FF, opera a safari jsou v tomhle mnohem svižnější.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Kajmana_:
Za to může DoubleThinkův expression ve stávajícím CSS diskuse. Čím delší je řádek, tím déle je Explorer zatuhlý.
jc
Profil *
v IE 6 vsetko zelene :/
Kajman_
Profil *
Chamurappi
Díky za tip. Ono se to v ie asi prostě spoustumockrát přepočítávalo... postupně se to zmenšovalo, než se to vešlo. Pokud by v ie mohla být ta šířka kódu konstatní, tak by to šlo i bez toho expression. Viz. test pro ie
http://okenko.jinak.cz/djpw/test.htm?forum=9
Jen se tam musí přidat jedna třída k td (nebo to musí nastylovat někdo šikovný).

Takže jediný problém vidím v tom, že safari neudělá v php odkazy na manuál, protože umí regulární výrazy jen do délky 32KB a je třeba o pár set bytů víc. (Ale tohle je v seznamu bugů webkitu, tak to třeba bude časem fungovat.)

Nebo ještě někdo narazil na nějakou chybu?
Kajman_
Profil *
A miniopera vypadá taky korektně... jen u mnohořádkových kódů je taky trošku (podobně jako u ie) číslování kratší, než by mělo být. Ale to asi dá přežít.
Kajman_
Profil *
A chrome vypadá taky ok - jen webkit zatím nezvládá ten dlouhý regulár, tak to neodkazuje na php funkce.
Kajman_
Profil *
[pre=js]function test ()
{
window.alert('test');
}[/pre]
Jan Tvrdík
Profil
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
 "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html lang="en">
<head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
        <title>DataGrid – Nette Framework example</title>
        <link rel="stylesheet" media="all" href="<?php echo $baseUri ?>css/screen.css" type="text/css">
</head>

<body>
        <h1>DataGrid - Nette Framework example</h1>

        <h2>Tables:</h2>
        <ul>
                <?php foreach ($tables as $tableName): ?>
                <li><?php echo htmlSpecialChars($tableName) ?></li>
                <?php endforeach ?>
        <ul>
</body>
</html>
Kajman_
Profil *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Kajman_
Profil *
<html lang="en">
<head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
        <title>DataGrid – Nette Framework example</title>
        <link rel="stylesheet" media="all" href="<?php echo $baseUri; ?>css/screen.css" type="text/css">
</head>

<body>
        <h1>DataGrid - Nette Framework example</h1>

        <h2>Tables:</h2>
        <ul>
                <?php foreach ($tables as $tableName): ?>
                <li><?php echo htmlSpecialChars($tableName) ?></li>
                <?php endforeach ?>
        <ul>
</body>
</html>
Kajman_
Profil *
function test ()
{
window.alert('test');
}
Kajman_
Profil *
function test ()
{
echo 'test';
}
Kajman_
Profil *
#id {color:white}
Kajman_
Profil *
te<b>x</b>t


[presql]select 1 from dual[/pre]

select 1 from dual


select 1 from dual


select 1 from dual


select 1 from dual


Moderátor Str4wberry: Asi’s zapomněl připsat „/“ do koncové značky. A [presql] neexistuje, mám to přidat?


Moderátor Kajman: Aha, tím to bylo :-) Omlouvám se za zmatky, vypadá to ok. presql bych nedělal, takhle to stačí, díky.
OnZ
Profil
<body>
Kajman_
Profil *
[premysql]select 1 from dual[pre]
jrm
Profil
Zkouška:

<?
session_start();

$_SESSION['ers'] = array();

include "../php/stat2.php";

header ("Location: ./index.php");
exit();
?>
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: