Autor Zpráva
Jozefe
Profil *
ahojte,

mam tento kod ale nevipisuje mi pocet fotiek a ja neviem preco ... ?
<?php
$sql2=mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE id='".$result1['id']."'") or die (mysql_error());
$fotos=mysql_num_rows($sql2)

echo $fotos;

?>
Alphard
Profil
vypisuje to nějakou chybu?

$sql2=mysql_query($u = "SELECT count(*) FROM fotos WHERE id=".$result1['id']);
if ($sql2)
    echo mysql_result ($sql2, 0, 0);
  else
    echo "Dotaz: ".$u." se nezdařil<br>".mysql_error();
Jozefe
Profil *
ten kod pise blbosti... a nepise chybu...pise u kazdyho fotoalbumu cislo 1 i kdys je v kazdym pres 1 fotka
ninja
Profil
Jozefe: Dej sem strukturu tabulky. V jakem sloupci je uveden pocet fotek?
Joker
Profil
Jozefe
Nemáte špatně tu podmínku? Jako že třeba sloupec id je ID fotky a ne ID alba?
joe
Profil
Jozefe
Nejspíš píše správné blbosti, protože se kontroluje id fotky a to je asi primární klíč. Takže součet vždy skončí 1 pokud tam je, jak napsal Alphard.

Stačí to upravit:

$sql2=mysql_query($u = "SELECT count(*) FROM fotos WHERE fotoalbum = doplnitIDFOTOALBA "]);
Jozefe
Profil *
uzsem nato dos el di ky Joker

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: