Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Goumbik Profil |
#1 · Zasláno: 16. 8. 2008, 17:43:51
Prosím najděte chybu.Bude to problém hranatých závorek, nemůžu ji najít, jinak scripty funguji..Diky
$tmp = mysql_query("SELECT * FROM `kosik` WHERE `uid`='".session_id()."'"); if(!mysql_num_rows($tmp)){ ?> <div class="okno"> <div class="okno_top"></div> <div class="okno_text" style="font-weight:bold; text-align: center; "> Košík je prázdný </div> <div class="okno_bottom"></div> </div> <?php }else{ $cena = 0; echo"<table width=\"520\"> <tr> <td width=\"43\" class=\"pozadi_\"> ID</td> <td width=\"179\" class=\"pozadi_\"> Název zboží</td> <td width=\"70\" class=\"pozadi_\"> Počet</td> <td width=\"64\" class=\"pozadi_\">Cena/kus</td> <td width=\"84\" class=\"pozadi_\">Cena celkem</td> <td width=\"40\" class=\"pozadi_\">Akce</td> </tr>"; while( $tmprow = mysql_fetch_array($tmp) ){ $sql = "SELECT * FROM `zbozi` WHERE `id`=".$tmprow["zid"].""; $result = mysql_query($sql); $row = mysql_fetch_array($result); echo "Velikost:".$tmprow["velikost"]."<br />"; $row["id"] = $row["id"]."&velikost=".$tmprow["velikost"]; echo "<input type=\"hidden\" name=\"velikost\" value=\"".$tmprow["velikost"]."\" />"; echo" <tr> <td width=\"43\"> ".$row["id"]."</td> <td width=\"179\"><b> <a href=\"index.php?art=".$row["id"]."\">".$row["nazev"]."</a></b></td> <td width=\"70\"> ".$tmprow["pocet"]."</td> <td width=\"64\"> ".cena($row["cena"])."</td> <td width=\"84\"> ".cena($tmprow["pocet"]*$row["cena"])."</td> <td width=\"40\"><a href=\"cart.php?remove&id=".$row["id"]."\">Smaž</a></td> </tr>"; } $cena += $tmprow["pocet"]*$row["cena"]; echo "</table>"; echo "<div class=\"okno\">"; echo "<div class=\"okno_top\"></div>"; echo "<div class=\"okno_text\">"; echo "<div class=\"doprava_\"><br>V košíku je zboží za ".cena($cena)."</div>"; echo "</div>"; echo "<div class=\"okno_bottom\"></div>"; echo "</div>"; ?><br><br> <center> <b>Kontaktní údaje</b><br /> <form action="cart.php?send" method="post" onsubmit="return confirm('Opravdu chcete odeslat objednávku?');"> jméno a příjmení*<input type="text" name="jmeno" size="30" /><br> ulice*<input type="text" name="ulice" size="30" /><br> město*<input type="text" name="mesto" size="30" /><br> PSČ*<input type="text" name="psc" size="3" maxlength="6" /><br> e-mail*<input type="text" name="email" size="30" /><br> telefon<input type="text" name="telefon" size="7" maxlength="9" /><br> poznámka pro prodejce<br><textarea name="poznamka" rows="5" cols="22" style="overflow: auto"></textarea><br> doprava*<input type="radio" name="doprava" value="posta" checked />Česká pošta<input type="radio" name="doprava" value="osobni" />osobní odběr<br> <input type="submit" value="Odeslat objednávku"> </form></center> <div class="okno_bottom"></div> <?php } if(isset($_GET["podminky"])){ include "podminky.html"; }elseif(isset($_GET["kontakt"])){ include "kontakt.html"; }elseif(!isset($_GET["*"])){ include "uvod.php"; |
||
DJ Miky Profil |
#2 · Zasláno: 16. 8. 2008, 17:44:46 · Upravil/a: DJ Miky
Napiš i tu přesnou hlášku, kterou to píše. Takhle si to buď musíme překopírovat a spustit, nebo hádat.
Jinak hádám, že } chybí úplně na konci. |
||
šárinka Profil |
#3 · Zasláno: 16. 8. 2008, 17:50:12
DJ Miky
nechceš bejt jasnovidec ale tady fakt chybí :) |
||
Goumbik Profil |
#4 · Zasláno: 16. 8. 2008, 18:00:08
Parse error: syntax error, unexpected $end in ***** on line 486
nn to ne, to jsem zrovna spatne skopiroval,takze ta zavorka tam je.Na konci mi to haze chybu ale je tam HTML,zadny PHP,takze to bude nekde v kodu, ktery jsem vlozil :-/ |
||
Alphard Profil |
#5 · Zasláno: 16. 8. 2008, 18:03:08 · Upravil/a: Alphard
Goumbik
Parse error: syntax error, unexpected $end in ***** on line 486 „Na konci mi to haze chybu ale je tam HTML,zadny PHP“ přesně takováhle reakce nastane v případě chybějící závorky, neodsuzuj je a radši to zkontroluj // ještě doplním, že nejen závorky, ale i otevřeného řetězce (tedy "), zapomenuté ?>, endif; atd. cokoliv, co PHP očekává před ukončením scriptu |
||
Taps Profil |
#6 · Zasláno: 16. 8. 2008, 18:04:40
Goumbik
já jsme to hodil do pspadu ale chybu jsem nenašel, to vypadá že někde nemáš uzavřenou složenou závorku |
||
šárinka Profil |
#7 · Zasláno: 16. 8. 2008, 18:07:51
úplne na konci není uzavrená
|
||
DJ Miky Profil |
#8 · Zasláno: 16. 8. 2008, 18:09:43
šárinka
Už psal, že ji tam má, jen ji sem nenakopíroval. Goumbik A jsi si jistý, že je chyba právě v tomhle kousku kódu? (Když ho odstraníš, tak to chybu nehlásí?) Kdyžtak zkoušej odstraňovat větší kusy kódy, jestli to bude chybu pořád hlásit. Pokud chyba zmizí, tak je v tom jednom kousku. |
||
Goumbik Profil |
#9 · Zasláno: 16. 8. 2008, 18:35:50
Už jsem to našel, chyběl mi znak } při uzavírání cyklu...Dík
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0