| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Keksík Profil * |
Please help me..
mám jednoduchou stránku kde mám menu prez promeny ?menu=kal atd . atd.. ale potrboval bychto mit nahore prepinaci vlajeckou cz / en nevite jak jednoduse to udelat ? Prej to jde prez session |
||
| Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 9. 11. 2004, 05:18:06
nevím, jak myslíš to "jednoduše". Co takhle udělat dva stromy stránek (pro každou jazykovou verzi jeden strom) a vlaječky mít jako normální odkazy.
|
||
| T3RMiX Profil |
#3 · Zasláno: 9. 11. 2004, 07:32:50 · Upravil/a: T3RMiX
No z tohohle "?menu=kal" jsem pochopil ze to zpracovavas pres nejaky script, tak co treba ?menu=kal&lang=cz, pripadne si vytvorit menu jako session PHP např.
a pak budes mit vzdy prehled o tom jake menu mas zobrazovat. |
||
| llook Profil |
#4 · Zasláno: 9. 11. 2004, 11:07:22
Jednoduše takhle, ale lepší by bylo o něco složitěji - ošetřit situaci, kdy uživatel pošle "?lang=nesmysl".
HTML:
PHP (úplně na začátku stránky ještě před jakýmkoli výstupem):
|
||
|
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
| Zonicek Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 11. 2004, 22:40:39
Já řešim něco podobnýho.. ale nějak jsem to z toho nepochopil...
Já mám taky klasika stránku která je přez tohle... akorát jiný proměný... Mám tam přesně tohle pro vlajky : <a href="?lang=cs">Česky</a> <a href="?lang=en">English</a> Ale menu vypadá takhle : <h3><a href="?id=13">Fotogalerie</a></h3> <h3><a href="?id=14">Diskuze</a></h3> <h3><a href="?id=15">Osobní profil</a></h3></div> A když to hodim do eng tak bych tam chtél aby se tam vypsalo ?id=16,17,18 jenže tam je problém že to asi dělám blbě.. ale prostě kliknu na českou vlajku.. a mám proměnou cz ale pak když kliknu na ID tak ta proměná cz nebo eng zmyzí a je tam zase jenom ta jedna proměná ID:( Jako kdyby se mi ty proměný nedávali za sebe .... |
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0