21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
juch
Profil *
zdravim,

mam takovou blbost
php my vyhazuje error pri if (empty(trim($retezec))) - pripadne empty(moje_funkce($retezec))

ale stejna vec mi bez problemu bezi na jinem PC, kde mam taktez nainstalovane easyphp (1.8) / v obou pripadech sem do konfigurace php lezl jen kvuli register_global - jinak ne

netusite, kde je zakopanej pes?
Hugo
Profil
a jakou chybu to hlasi?? To je dost podstatny udaj.
Hugo
Profil
Podivej se do manualu, cituji:
Note: empty() only checks variables as anything else will result in a parse error. In otherwords, the following will not work: empty(addslashes($name)).
juch
Profil *
no ja to tam videl, ale kdyz me to funguje na jednom pc a ne na druhem se stejnym php, apache atd. tak hadam na nejake nastaveni ci jinou zradu, ktera ty 2 komply odlisuje (a dalo by se nejak "napravit")

jinak sem sem uz s predelavkou tech fci do vice radku smiril :(
juneau
Profil
empty() neni funkce jako takova, mluvi o tom jako o "jazykovem konstruktu"... na tenhle problem jsem taky nekdy drive narazil. holt, co nadelas :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0