Autor Zpráva
lolek577
Profil *
Mam TOPLIST.cz typu "nic" v paticce, ktera se zobrazuje na vsech strankach.

Potom mam zobrazeny toplist na titulni strance, kde uz je zobran obrazek se
statistikama.

Nevim proc nejde, ze kdyz nejsou uzivatele jinde nez na titulni strance tak se
neukazujou online(v te obrazkovy statistice), to takhle nemuzou byt dve
pocitadla a jedno predava druhymu informace?

Dekuji predem za odpoved.
Joker
Profil
lolek577
Nevim proc nejde, ze kdyz nejsou uzivatele jinde nez na titulni strance tak se neukazujou online(v te obrazkovy statistice)
Eh? Trochu moc záporů v jedné větě na mě :-)

Mělo to být, proč nejde, že když JSOU uživatelé jinde než na titulní stránce, tak se neukazují online?
A je u každého toho toplistu stejný kód (jako IDčko)?
Podle mě by to mělo fungovat. Ale pozor- když ten samý člověk bude mít současně otevřenou titulní stránku a ještě jinou, tak to je pořád jeden.
martanek
Profil *
Diky za opravu :-).

Je stejne id.

Mam to udelane nasledovne.

V paticce je toplist a na strance home.php je ten toplist take ale v graficky podobe.

Kdyz das jinou stranku nez home.php, tak uz se graficky toplsit nezobrazuje ale stale je toplist v paticce.

A problem je v tom, ze se nezobrazujou online uzivatele v grafickym topliste v home.php. Ukazou se jen kdyz jsou na ten home.php
vydrus
Profil
martanek
Proč tam máš 2 kódy? Odstraň ten jeden, třeba se to vyřeší, a i když ne, tak se aspoň to bude načítat rychlejc.
martanek
Profil *
Kvuli tomu, aby mi to zobrazovalo navstevnost na vsech strankach (kvuli tomu je tam v patticce skryty toplist) no a na titulnbi strane se zobrazuje.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: