Autor Zpráva
alteaffe
Profil *
zdravim , nevim jestli mam chybu nekde ve scriptu nebo je to chyba firefoxu.
Mam normalne login html formular
    <form id="prihlaseni" name="prihlaseni" action="<? echo $PHP_SELF; ?>" method="post">
    <fieldset>
    <legend>Přihlášení</legend>
    <label for="user"><span class="red">*</span>Jméno:</label><input type="text" maxlength="15" name="user" size="30" id="user" title=" Nezadáno jméno!" class="required user"><br>
    <label name="pass"><span class="red">*</span>Heslo:</label><input type="password" name="pass" size="30" id="pass" title=" Nezadáno heslo!" class="required pass"><br>
    <p align="center"><input type="submit" name="submit" value="Přihlásit"></p>
    </fieldset>
    </form>


a preda to php . Php to zpracuje a kdyz je vsechno v poradku tak vypise
  echo "<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT='1; URL=treba_home.php'>


Normalne se to prihlasi v exploreru , flock ,opera, netscape bez problemu , ale firefox mi vypise potvrzeni o refreshu stranky ze ma ve schrance postdata a i kdyz kliknu na ok tak se to objevi znovu znovu a porad dokola.
Alphard
Profil
je tam ta stránka s meta nutná? k přesněrování bych doporučil header() a mělo by být bez problémů
alteaffe
Profil *
je tam ta stránka s meta nutná? k přesněrování bych doporučil header() a mělo by být bez problémů
ja to mam bouhzel tak udelany ze mi header nefunguje;

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: