Autor Zpráva
Koki
Profil *
Dnes se hodně rozmohlo video na stránkách
Zde je jeden příklad za všechny:

http://www.novinky.cz/clanek/148480-video-jedenactimesicni-kojenec-vaz i-jako-osmilety-skolak.html

Jak toto udělat pokud mám třeba video soubor wmv nebo avi?
majkl
Profil *
Jestli chceš video na stránky, tak doporučuju youtube nebo podobný servery.
ninja
Profil
Rozhodne to nema nic spolecneho s PHP.
Jobík
Profil
tady <embed> a <objeckt> - hledej na JPW - (JakPsatWeb)
Koki
Profil *
nerozumím, jak je to udělané na těch stránkách, to si může pustit každý
prochazka.zde.cz
Profil *
co treba toto:
jen si upravte pripadne parametry, jako cestu k souboru a rozliseni...

<!--[if !IE]> -->
<object type="application/x-mplayer2"
data="web/images/anim/draty.wmv" width="330" height="210">
<!-- <![endif]-->

<!--[if IE]>
<object classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsm p2inf.cab#Version=6,4,5,715"
width="330" height="210">
<param name="movie" value="web/images/anim/draty.wmv" />
<!--><!--dgx-->
<param name="filename" value="web/images/anim/draty.wmv" />
<param name="autosize" value="1" />
<param name="loop" value="true" />
<param name="autostart" value="1" />
<param name="animationatstart" value="1" />
<param name="displaysize" value="0" />
<param name="showcontrols" value="0" />
<param name="showaudiocontrols" value="0" />
<param name="showdisplay" value="0" />
<param name="showgotobar" value="0" />
<param name="showpositioncontrols" value="0" />
<param name="showstatusbar" value="0" />
<param name="showtracker" value="0" />
<param name="transparentatstart" value="0" />
<p>Pro korektní zobrazení stránky, si prosím nainstalujte MediaPlayer přehravač.</p>
</object>
<!-- <![endif]-->
Koki
Profil *
děkuji ale to se spouští samo a dokola, ještě tam musí být možnost spustit a zastavit video
Koki
Profil *
aha na stránkách ta možnost je ale zase nejde video spustit
Koki
Profil *
už jsem to rozchodil.děkuji za pomoc
prochazka.zde.cz
Profil *
zdravim, kdy se podivate na parametry co jsou souvasti scriptu, tak nastavte hodnotu LOOP na false, tim se film nebude prehravat pora dokola.
a nastavte autostart na 0 to zase spusobi ze se musi video pustit manualne...atd....proste pomoci parametru si nastavte prehravani presne podle libosti, je moznost zobrazit nebo zakazat ovladaci panel atd...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: