Autor Zpráva
matata1107
Profil *
<div class="pulka-prava">
<h2>Dnes vysíláme</h2>
		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

        <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
		  <div class="title">
          <h3><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Přejít na <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
          <div class="postdata"><span class="category"><?php the_category(', ') ?></span> <span class="comments"><?php comments_popup_link('Žádný komentář »', '1 Komentář »', '% Komentářů »'); ?></span></div>
		  </div>
        </div><!--/post -->

		<?php endwhile; ?>
</div><!--pulka-->
	<?php else : ?>
<div class="pulka-prava">
		<h2>Dnes vysíláme živě</h2>
		<p>Nenalezeno žádné utkání, které bychom dnes vysílali živě. Live přenosy publikujeme nejdříve 5 hodin před začátkem přenosu.</p>
</div>
	<?php endif; ?>
      </div><!--/content -->



2 dotazy
Co mam pridat do tohoto kodu aby se krome toho ze se budou zobrazovat clanky z kategorie 67 zobrazovali POUZE CLANKY Z KATEGORIE 67 PUBLIKOVANE DNES.

A jak to lze udelat aby se vypis clanku radil podle kategorie?

Diky moc za odpovedi.
ninja
Profil
V teto casti kodu nic, je potreba omezit vyber nekde ve funkci have_posts().

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0