Autor Zpráva
Venushja
Profil
Cal lidi udelal jsme si script na Registraci a aby se to poslalo na meila ale nako to nefaka kdyz chci udelat kdyz neco nevyplni tak aby se to neposlalo a v tom je ten rpoblem ze se to posle i kdyz tam mam funkci if s premennyma hodim sem ty scripty a doufam ze se to vyresi.prvni kod je formular
<?php if($jmeno=="" or $login=="" or $heslo=="" or $email==""){
echo '
<table border="0" bordercolor="white" cellpadding="5" cellspacing="0" width="50%">
<tr>
                <td width="25%" align="right"><div id="pismo">Jméno a Příjmení</div></td>
                <td width="25%"><input type=text name=jmeno</td>
</tr>
<tr>
	<td width="25%" align="right"><div id="pismo">Login</div></td>
                <td width="25%"><input type=text name=login</td>
</tr>
<tr>

	<td width="25%" align="right"><div id="pismo">Heslo</div></td>
                <td width="25%"><input type="password" name=heslo</td>
</tr>
<tr>
	<td width="25%" align="right"><div id="pismo">Email</div></td>
                <td width="25%"><input type=text name=email</td>
</tr>
<tr>
	<td width="25%" align="right"></td>
                <td width="25%"><input type=submit name=Odeslat value=Odeslat></td>

</tr>
</table>
</form>
';
}else{echo 'Vaše registrace se nemohla dokončit.<br>Pravděpodobně jste něco nevyplnili.';
};
?>
A druhy je script
<?php if($jmeno=="" or $login=="" or $heslo=="" or $email=="")
{

$text="

Jmeno a Prijmeni: ".$jmeno."

Login: ".$login."
Heslo: ".$heslo."


Email: ".$email."
";


Mail("Ohladik05@seznam.cz", "Registrace Accountu", "$text", "From:$email");
echo '<font size="4"><div id="pismo">Registrace proběhla v pořádku.</div></font><br>
<font size="4"><div id="pismo">Bude vyřízena nejdéle do 24 hodin.</div></font><br>
<font size="4"><div id="pismo">Jestli ne proveďte registraci znovu.</div></font><br>
';}else{
echo 'Vaše registrace se nemohla dokončit.<br>Pravděpodobně jste něco nevyplnili.';
}
?>

#edit:A kdyby to slo udelat do 1 php souboru bylo by to jeste lepsi jako slo by to ale ja nevim jak na to :-(
BetaCam
Profil
Máš to celý nějaký pošahaný :

V prvnim scriptu ti chybý <form></form> atd. <input> tam máš taky nějakej divnej.

Podmínka :

if($jmeno=="" or $login=="" or $heslo=="" or $email=="")


je naprosto špatně vzhledem k tomu kde jí máš umístěnou a to jak v prvním tak v druhém scriptu.
Venushja
Profil
No tak mi rekni kam to mam dat a nevim co na tom je posahany na jinym webu to mam podobny a funguje to ale zase na tom webu to mam do databaze a ne odeslani na email
#edit mam to tam form :-) akorad jsme ho sem zapomel pridat :-D
#edit 2:Upravil jsme si trochu ten script ale rposte nevim kam mam dat tu podminku v tom prvnim scriptu nebo jestli tam ma vubec bejt
BetaCam
Profil
Venushja

No tak mi rekni kam to mam dat a nevim co na tom je posahany na jinym webu to mam podobny a funguje to ale zase na tom webu to mam do databaze a ne odeslani na email

Tak si to máš překopírovat je to uplně stejné. No mě přijde třeba pošahaný, že si posíláš heslo někam na mail v čisté podobě, ale to je jedno pochybuji, že bych se na tvých stránkách někdy registroval takže mě může být tahle prasárna jedno.

Jinak tady máš rychlej nástřel bez ochran, bez ošetření chyb atd.


<?php

if (empty($_POST['jmeno']) OR empty($_POST['login']) OR empty($_POST['heslo']) OR empty($_POST['email'])) {
$out = '<form action="index.php" method="post"><table border="0" bordercolor="white" cellpadding="5" cellspacing="0" width="50%">
<tr>
                <td width="25%" align="right"><div id="pismo">Jméno a Příjmení</div></td>
                <td width="25%"><input type="text" name="jmeno"></td>
</tr>
<tr>
	<td width="25%" align="right"><div id="pismo">Login</div></td>
                <td width="25%"><input type="text" name="login"></td>
</tr>
<tr>
	<td width="25%" align="right"><div id="pismo">Heslo</div></td>
                <td width="25%"><input type="password" name="heslo"></td>
</tr>
<tr>
	<td width="25%" align="right"><div id="pismo">Email</div></td>
                <td width="25%"><input type="text" name="email"></td>
</tr>
<tr>
	<td width="25%" align="right"></td>
                <td width="25%"><input type="submit" name="Odeslat" value="Odeslat"></td>

</tr>
</table>
</form>';
}else{
$text="

Jmeno a Prijmeni: ".$_POST['jmeno']."

Login: ".$_POST['login']."
Heslo: ".$_POST['heslo']."


Email: ".$_POST['email']."
";

Mail("Ohladik05@seznam.cz", "Registrace Accountu", "$text", 'From:'.$_POST['email']);
$out = '<font size="4"><div id="pismo">Registrace proběhla v pořádku.</div></font><br>
<font size="4"><div id="pismo">Bude vyřízena nejdéle do 24 hodin.</div></font><br>
<font size="4"><div id="pismo">Jestli ne proveďte registraci znovu.</div></font><br>
';
}

echo $out;

?>
Venushja
Profil
Jj skusim to ale docela me zarazi to form action="index.php" nechapu a za druhy todle je pro jednu hru delany aby jsme mu homli vytvorit ucet s jeho heslem ;-)
Venushja
Profil
Dik faka to :-) akorad jsem si to musel doopravit diky fakt moc a proc tam je to $_POST vubec?
BetaCam
Profil
Venushja
Jj skusim to ale docela me zarazi to form action="index.php"

no tam je pouze nastaveno, který script to bude zpracovávat.

za druhy todle je pro jednu hru delany aby jsme mu homli vytvorit ucet s jeho heslem

No nevim pokud je nějaká hra která ukládá hesla uživatelů v čisté podobě tak to musí bejt teda dílo. Proste jak říkám mě to přijde jako prasárna, ale jak rikám je to každého věc.
Venushja
Profil
No tak ja ti to vysvetlim Delam web Pro Ultimu Online a my mame sphere a v ty sphere je udelany ze se tam zakladaj accounty (acc) my ty udaje tam napisem ty co nam prisli na email a my jim pak odesleme email ze muzou hrat a s kterym heslem se muzou pripojit no a my to heslo musime znat jinak by jsme mu to acc nemohli zalozit :-)
BetaCam
Profil
Venushja
a proc tam je to $_POST vubec

$_POST je superglobální pole, které obsahuje hodnoty které byly odeslány metodou POST.
BetaCam
Profil
Venushja
a s kterym heslem se muzou pripojit no a my to heslo musime znat jinak by jsme mu to acc nemohli zalozit

SphereServer ukládá hesla i jako md5 hash takže čisté heslo opravdu znát nemusíte :)
Venushja
Profil
SphereServer ukládá hesla i jako md5 hash takže čisté heslo opravdu znát nemusíte :)
No vidis todle ja treba nevim a neumim to udelat :-) a jakto ze tolik vis o sphere? :-)
BetaCam
Profil
Venushja
a jakto ze tolik vis o sphere? :-)

Já sem odkojenej ultimář. Sphere neni můj koníček :) Já mám radši POL. Každopádně nějaké povědomí o Sphere přecejen mám. :)
Venushja
Profil
;-) tak to te zdravim a co to je ten POL?
BetaCam
Profil
Venushja
http://www.polserver.com/

ale to už je tak trochu offtopic. :)
Venushja
Profil
Jakej je v tom rozdil ??? mi rekni :-) ja moc Anglicky neumim

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: