Autor Zpráva
Pavelxy
Profil *
Ahoj, mam mensi problem s aplikovanim soapu do meho skriptu. Server soap je na vzdalene adrese. Dodali sice celej KIT, ale ten funguje s nusoapem jen na php4. Nyni to porebuji prepsat na PHP5. Vytvarim tedy vlastni tridu. Teoreticky bych mel pouzit jejich wsdl, ktere dodali a pripojit se se pomoci nej k tomu serveru s danym parametry, ale to nejak nejde. Vraci se

Fatal error:  Uncaught SoapFault exception: [soapenv:Server.userException] java.lang.InstantiationException: com.logicboxes.foundation.sfnb.order.DomOrder in /var/www/web5/newweb.vyzkousej.net/newweb.vyzkousej.net/tests/soaptest .php:14
Stack trace:
#0 [internal function]: SoapClient->__call('getDetailsByDom...', Array)
#1 /var/www/web5/newweb.vyzkousej.net/newweb.vyzkousej.net/tests/soaptest .php(14):  SoapClient->getDetailsByDomain(Object(stdClass))
#2 {main}
  thrown in /var/www/web5/newweb.vyzkousej.net/newweb.vyzkousej.net/tests/soaptest .php  on line 14


Zalezi na situaci co tam napisu .-).
Tady je kod: SoapClient, jsem uz zkousel ruzne, ale opravdu nevim jak to udelat aby vyuzil lokalni wsdl a pro vykonani pouzil onu URL.
$client = new SoapClient("DomOrder.wsdl", array('location' => "http://api.onlyfordemo.net/anacreon/servlet/APIv3"));

$params->Request->logiName = "login";
$params->Request->password = "pass";

$return = $client->getDetailsByDomain($params);



Diky za rady

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0