Autor Zpráva
Wroxman
Profil
Zdravím.
Můj skript mi hází chybu:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /storage/home/www/khubajsn.mitranet.cz/subdomains/www/_intranet/login. php:9)  in /storage/home/www/khubajsn.mitranet.cz/subdomains/www/_intranet/login. php  on line 17

Skript:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">;
  <title>.:: Přihlašovací proces ::.</title> 
  </head>
  <body>
<?php
$login = $_POST["username"];
$heslo = $_POST["password"];
$link = mysql_connect("XXX", "XXX", "XXX");
mysql_select_db("XXX");
$result = mysql_query("SELECT * FROM uzivatele WHERE login='".$login."' and heslo='".$heslo."'", $link);
$radku=mysql_num_rows($result);
if ($radku == 1) {
//Řádek s chybou:
setcookie("prihlasen", "true", time() + 3600) or die("Chyba při nastavování souboru cookie.");
echo "Přihlášení proběhlo úspěšně.<br>";
echo "<a href=\"secret.php\">Pokračovat</a>";
}
else {
echo "<b>Nesprávné uživatelské jméno nebo heslo</b><br>";
echo "<a href=\"index.php\">Zpět na přihlašovací stránku</a>";
}
mysql_close($link);
?>
</body>
</html>

Prosím pomozte (dneska už podruhé). Wroxman
srigi
Profil
Prvych 8 riadkov je HTML kod, ktory opusta server hned. Na 18 riadku nastavujes Cookie. Bohuzial cookies uz nie je mozne odoslat potom co server opustil nejaky HTML kod!!!
Wroxman
Profil
Díky za odpověď ;)
joe
Profil
srigi
Bohuzial cookies uz nie je mozne odoslat potom co server opustil nejaky HTML kod!!!
Ale je to možné... každopádně v tomhle případě je to zcela zbytečné.

Wroxman
Například vložením následujícího řádku nad doctype
<?php ob_start(); ?>
který nejdříve uloží to co následuje do bufferu a potom vypíše.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: