Autor Zpráva
Blizar
Profil *
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak lze převést datum a čas z formátu 15.09.2008 19:05 do time(), nějak na to nemůžu přijít.
bukaj
Profil
Blizar
strtotime() nefunguje? Jestli ne, tak použít k vyseparování jednotlivých částí nějaké řetězcové fce a potom mktime().
log
Profil *
jsem našel na netu pro změnu datumu a času
SELECT DATE_FORMAT(sloupec, '%d.%m.%Y') FROM tabulka WHERE podminka.
platí tento příkaz i pro změnu datumu a času pro výběr dat z databáze MSSQL?
Případně jaký příkaz je pro MSSQL

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: