Autor Zpráva
jablon
Profil
Ahoj,

Mám asi takovejhle problem. Mam script ve kterym je formular a zaroven i radky php pro spracovani dat z formalure takze to vypada asi takhle soubor je pojmenovan napr. soubor.php a pozmacknuti submitu by se meli odeslat data na tento soubor a zde nastava podivna chyba. Promenou ctu pomoci $_POST[promena] a je zajimavi ze toto pole je vzdy prazdny. Zkousel jsem to odeslat pomoci GET v url bylo vse tak jak ma ale zase $_GET bylo prazdny nefunguje ani stary zpusob $promena coz je logicky v novy verzi php. nevite nekdo co s tim muze byt?
Nox
Profil
nastav formuláři method="post" a do skriptu dej var_dump($_POST); a mrkni na to....inputy ať jsou samozřejmě uvnitř formu,
jinak nevim, odkaz by asi pomoh
jablon
Profil
var_dump($_POST); hlasi array(0) { } jinak method post je nastavenej odkaz dat nemohu kvulitomu ze to je administrace
jablon
Profil
zajimavy .. poslu to na jiny soubor a jde to
jablon
Profil
http://administrace.e-soft.cz/ login: ## heslo: ## a klikni na clanky .. neni to hotovi tak se nedes
Snake.AAS
Profil *
Tak jak to máš, ti to nebude k ničemu... zobraz si zdroják výsledné stránky ve FF a uvidis, ze tam mas ke každému článku set proměnných, které se ale vždycky jmenují stejně (stručně máš na stránce 8 checkboxů a všechny se jmenují block_dis... tak samozřejmě i s dalšími prvky formuláře)

a neodpustím si rýpnutí... proč už máš loginování a nemáš ověřování stránek, na které nepřihlášený nemá přístup?
Snake.AAS
Profil *
upps. moje chyba, špatně jsem se podíval... s těma jménama jsem kecal, sry...
takový výstřel do tmy... na localhostu ti to funguje?
pro rýpaly.... nejde se mi lognout, tak nemuzu editovat ;-)
jablon
Profil
a neodpustím si rýpnutí... proč už máš loginování a nemáš ověřování stránek, na které nepřihlášený nemá přístup? ... trosku nevim co tim myslis

na lokalhostu jsem to neskousel ale budu to resit jinym zpusobem nez odesilani dat sama na sebe a to tim ze to odeslu na jiny soubor.

... kazdej heckbox je uzavren v jednom formu takze tohle kolizi nevyvolava
jablon
Profil
vyreseno odesilanim dat na jinej soubor nez na ten sami ... divne
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.