Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
FantomX1 Profil |
#1 · Zasláno: 9. 11. 2004, 16:45:23
Vo svojom PHP skripte mám takýto príklad
Vopred upozorňujem že predtým sa správne prihlásim k systému a vyberiem databázu. $data=MySQL_Query("SELECT * FROM admins WHERE nick='FantomX1' AND heslo='hesielko'") or die('Nejde'); Mohli by ste mi poradiť, prečo mi nejde táto časť skriptu, pretože keď zadám rovnaku požiadavku cez mysql cez príkazový riadok DOS, tak to ide. Čiže: mysql>SELECT * FROM admins WHERE nick='FantomX1' AND heslo='hesielko'; Vypíše sa mi nasledovné +----------+--------+-------------------+ | nick | heslo | mail | +----------+--------+-------------------+ | FantomX1 | hesielko | cashing@zoznam.sk | +----------+--------+-------------------+ 1 row in set (0.50 sec) No však keď to zadám cez PHP. Čiže cez PHP stránku, vypíše sa mi len "Nejde" čo sa aj v skutočnosti má zobraziť. Ale neviem prečo to nejde, keď to ísť má. Mohli by ste mi prosím poradiť? Predtým som v PHP skripte mal toto $data=MySQL_Query("SELECT * FROM admins WHERE nick='FantomX1' AND heslo='$hesielko'"); $log=MySQL_Fetch_Array($data); if ($log['nick']): ...zobraz administračnú stránku... endif; a po vykonaní skriptu sa mi zobrazilo nasledovné Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\apache\htdocs\web\adminarea.php on line 4 Z čoho usudzujem že do poľa $log nemohli byť pridané data, pretože sa ani nič nevybralo s tabuľky admins. Ale prečo, to netuším a preto prosím o pomoc. |
||
*Čvachta* Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 11. 2004, 21:40:50
Zkus něco s úvozovkama........... myslim že to je tim.
|
||
Ivona Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 11. 2004, 19:08:04
Mám menší problém
mám výpis databáze a vedle odkaz, do kterého načítám index záznamu echo ("<a href=\"$PHP_SELF?zobrazit=$data[0]\"> zobrazit</a>;"); pokud ale na něj kliknu nic se neprovede, zustane stejna stranka jak předtím:(( kod mam tento if ($zobrazit) { $sql = "SELECT den,casOd,casdo FROM vyuka where indexsk='$zobrazit'"; $dbdata = mysql_query ( $sql ); if ( !$dbdata ) { $chyba = mysql_errno()."; ".mysql_error(); echo( "<br><font color=\"red\"><b>$chyba</b> </font><br>" ); } while ($data = mysql_fetch_row( $dbdata2 )) { echo ("<tr>\n"); echo ("<td> $data[0] </td>"); echo ("<td> $data[1] $data[2] </td>"); echo ("<tr>\n"); } echo("</table>\n"); } Předem dík za radu |
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 11. 2004, 19:17:22
A kde Ti to napíše chybu? Neni chyba v tý dvojce? while ($data = mysql_fetch_row( $dbdata2 ))
|
||
Ivona Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 11. 2004, 19:21:53
Žádnou chybu to nehází jen to vůbec nic nezobrazí, pokud to zkusím bez if($zobrazit) a bez where indexsk='$zobrazit' tak to zobrazí ale všechny data ne pro konkrétní školu, ta dvojka tam je nedopatřením:) v tý to není
|
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 10. 11. 2004, 21:04:05
2 Fantom
zkus $data=MySQL_Query("SELECT * FROM admins WHERE nick='FantomX1' AND heslo='".$hesielko."'"); |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0