Autor Zpráva
Pesulap
Profil
Ahoj omlouvám se že to zase opět vytahuji .. bylo to tu již 100krát ..

mám kod

//Source
$filename = "p.jpg";
$size = 300;
// Content type
header('Content-type: image/jpeg');

// Get new sizes
list($width, $height) = getimagesize($filename);
$newwidth = $size;
$newheight = ($height/$width)*$size;

// Load
$thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight);
$source = imagecreatefromjpeg($filename);

// Resize
imagecopyresampled($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

// Output
imagejpeg($thumb);



ten jsem tady někde našel ... A potřebuji vědět jak tento výsledný soubor imagejpeg($thumb); mám uložit díky moc
Kajman_
Profil *
imagejpeg ($thumb,'nazev.souboru.jpg',90);
Pesulap
Profil
Děkuji moc , ale není mi to moc jasné jak to pomocí toho uložím .. jako kde určím kam se to má uložit ? a co je ta 90 ? Děkuuji
BetaCam
Profil
imagejpeg ($thumb,'nazev.souboru.jpg',90);
Pesulap
ale není mi to moc jasné jak to pomocí toho uložím .. jako kde určím kam se to má uložit ? a co je ta 90 ? Děkuuji

Funkce imagejpeg má 3 parametry.

1. resource obrázku.
2. Jméno souboru do kterého se má obrázek uložit. ( Samozdřejmě může být zadána i cesta )
3. Kvalitu výsledného jpeg obrázku.

Doporučuji manuál
kvitko
Profil
shodou okolnosti jsem si s funkci imagejpeg hral pred par dny. Zjistil jsem, ze pokud nezadam cestu a ukladam do tehoz adresare kde je php soubor, tak nejsou problemy, ale kdyz zadam cestu pro ulozeni do jineho adresare, tak nekdy to funguje a nekdy ne.....
Jeste se k tomu vratim, hodlam najit pricinu proc to nekdy ulozi nekdy neulozi. Chyba samozrejme neni v cestach.
ninja
Profil
kvitko: chyba bude v pravech zapisu do danych adresaru.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: