Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pesulap Profil |
#1 · Zasláno: 13. 9. 2008, 00:18:49
Ahoj omlouvám se že to zase opět vytahuji .. bylo to tu již 100krát ..
mám kod //Source $filename = "p.jpg"; $size = 300; // Content type header('Content-type: image/jpeg'); // Get new sizes list($width, $height) = getimagesize($filename); $newwidth = $size; $newheight = ($height/$width)*$size; // Load $thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight); $source = imagecreatefromjpeg($filename); // Resize imagecopyresampled($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height); // Output imagejpeg($thumb); ten jsem tady někde našel ... A potřebuji vědět jak tento výsledný soubor imagejpeg($thumb); mám uložit díky moc |
||
Kajman_ Profil * |
imagejpeg ($thumb,'nazev.souboru.jpg',90); |
||
Pesulap Profil |
#3 · Zasláno: 13. 9. 2008, 13:08:50
Děkuji moc , ale není mi to moc jasné jak to pomocí toho uložím .. jako kde určím kam se to má uložit ? a co je ta 90 ? Děkuuji
|
||
BetaCam Profil |
#4 · Zasláno: 13. 9. 2008, 19:04:51
„imagejpeg ($thumb,'nazev.souboru.jpg',90);“
Pesulap „ale není mi to moc jasné jak to pomocí toho uložím .. jako kde určím kam se to má uložit ? a co je ta 90 ? Děkuuji“ Funkce imagejpeg má 3 parametry. 1. resource obrázku. 2. Jméno souboru do kterého se má obrázek uložit. ( Samozdřejmě může být zadána i cesta ) 3. Kvalitu výsledného jpeg obrázku. Doporučuji manuál |
||
kvitko Profil |
#5 · Zasláno: 15. 9. 2008, 09:29:30
shodou okolnosti jsem si s funkci imagejpeg hral pred par dny. Zjistil jsem, ze pokud nezadam cestu a ukladam do tehoz adresare kde je php soubor, tak nejsou problemy, ale kdyz zadam cestu pro ulozeni do jineho adresare, tak nekdy to funguje a nekdy ne.....
Jeste se k tomu vratim, hodlam najit pricinu proc to nekdy ulozi nekdy neulozi. Chyba samozrejme neni v cestach. |
||
ninja Profil |
#6 · Zasláno: 15. 9. 2008, 10:19:20
kvitko: chyba bude v pravech zapisu do danych adresaru.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0