Autor Zpráva
PEKLO
Profil
Chtel bych aby bunkach "místo" byly vypsany hodnoty jako odkazy(jsou tam vypisovany z databazove tabulky)... echo"<td>".$radek["misto"]."</td>"; Nevite jak na to?


Muj kod:

<body>
<table align="center" style="color:ffd76d;" border="0" cellpadding="2" bgcolor="3a3422" bordercolor="ffd76d" >
<tr>
<th bgcolor="black">Datum</th>
<th bgcolor="black">Začátek</th>
<th bgcolor="black">Místo</th>
<th bgcolor="black">Druh akce</th>
<th bgcolor="black">Vstup</th>
</tr>
<?php


// -- Připojení k databázi a správné nastavení češtiny --

// Připojení k databázi.
$server = 'localhost'; //adresa serveru
$user = '*****'; //uživatelské jméno
$password = '******'; //heslo
$database = 'test'; //název databáze
//-------------------------------------------------------------------- ---------//
$connection = mysql_connect($server,$user,$password);
$db = mysql_select_db($database,$connection);
if (!$db or !$connection)
{
echo ('Nelze se připojit k databázovému serveru. Omlouváme se. <br
/>Vyzkoušejte to později. Děkujeme');
}




$vysledek=mysql_query("SELECT * FROM data ORDER BY zacatek AND datum LIMIT 0,10",$connection);
while ($radek=mysql_fetch_array($vysledek))
{
echo"<tr>";
echo"<td>".$radek["datum"]."</td>";
echo"<td>".$radek["zacatek"]."</td>";
echo"<td>".$radek["misto"]."</td>";
echo"<td>".$radek["druh"]."</td>";
echo"<td>".$radek["vstup"]."</td>";
}
mysql_close();




?>
</table>
</body>



Predem diky za rady.
DJ Miky
Profil
echo"<td><a href=\"".$radek["misto"]."\">".$radek["misto"]."</a></td>"; 
PEKLO
Profil
to budou ale ruzna "mista" a treba mista A,B,C jsou to ruzne adkazy(smeruji na skoro kazdy na jinou stranku)
DJ Miky
Profil
Tak v tom případě jsem nepochopil problém. O co konkrétně ti jde?
PEKLO
Profil
ta "mista" budou ruzna....kdyz si na naky z nich kliknes, objevi se ti stranky toho mista ( href )...jako dyby tam byli nazvy měst a dyz bys klikl na treba Zlín, tak se ti objevy stranky zlina, dyz bys klikl na Olomouc ta se ti objevi stranka www.olomouc.cz...

nevim jak to tam vepsat, dyz sou ta mista vybyrana z databazove tabulky...
BetaCam
Profil
PEKLO

To je zase jednou materiál.

1) Co máš vlastně v tabulce ve sloupci místo.
2) Co má co společného počet míst stim zápisem od DJ Miky?? Stejně to tam cpeš přes cyklus.
3) Co stim má co dělat původ dat? ( Tedy to, že vytahuješ z DB )

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: