Autor Zpráva
onliner
Profil
Ahoj,prosím nevíte proč mi nefunguje toto?




if (File_Exists ("../reality/hlavni/".$radek['id']."_5_n.jpg")) {echo "<img border = \"1\" src=\"../reality/hlavni/".$radek['id']."_5_n.jpg\" width=\"90\">";}

když dám jen <img border = \"1\" src=\"../reality/hlavni/".$radek['id']."_5_n.jpg\" width=\"90\"> tak obrázek vykreslí

dík za pomoc
ninja
Profil
Pravdepodobne cesta z PHP skriptu k souboru je odlisna nez z vlastni stranky.
onliner
Profil
mám tam ../reality . . .
BetaCam
Profil
onliner

Používej absolutní cesty k souborům vyhneš se tim spoustě problémů.
Alphard
Profil
Používej absolutní cesty k souborům vyhneš se tim spoustě problémů.
s tím nesouhlasím

onliner
neincluduješ třeba ten script s file_exist? cesta se vztahuje k scriptu, který daný script volá
BetaCam
Profil
s tím nesouhlasím

A mohu se zeptat z jakého důvodu??
imploder
Profil
onliner
mám tam ../reality . . .
Dvě tečky značí nadřazený adresář. Jestli je adresář reality ve stejném adresáři jako skript, patří tam tečka jedna. Jenom hádám, nevím kde to máš.
kajaman
Profil
co Safe_Mod? Jestli se nemýlím, omezuje otvírání souborů
výše v hierarchii...
Alphard
Profil
A mohu se zeptat z jakého důvodu??
protože se některých zbaví, ale další se objeví
zvlášť, když mu neporadíš použití $_SERVER a podobně

jsem toho názoru, že odpověď na tuto otázku nelze tg generalizovat
Pedro2007
Profil *
Alphard

cesta se vztahuje k scriptu, který daný script volá - to je ono, díky;-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: