| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| PAvel Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 9. 2008, 15:02:10
Ahoj..potreboval bych, jestli by mi nekdo poradil, jak stahnout adresar ze vzdaleneho serveru. Zkousel jsem stahnout jen nejaky soubor pomoci funkce ftp_get() a hlasi mi to tuto chybu:Warning: ftp_get() [function.ftp-get]: Illegal PORT command. a nic se neprovede. Tento stazeny adresar bych potom potreboval zabalit a nevim, zda by to slo udelat jeste na serveru a potom stahnout ten zip a nebo je lepsi adresar stahnout a pote zabalit? Prosím jestli by mi nekdo neporadil...dekuji
|
||
| DJ Miky Profil |
#2 · Zasláno: 20. 9. 2008, 18:33:43
Pošli kód, kde se ta chyba projevuje.
Zabalit něco na vzdáleném serveru není možné, pokud tam máš přístup jen na FTP. Musíš si ty soubory stáhnout a poté zabalit u sebe nějakou ZIPovací třídou (dneska nebo včera tu byl odkaz, tak hledej). |
||
| šoraj Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 9. 2008, 20:23:59
$pripojeni = ftp_connect(ftp_server);
// login s uživatelským jménem a heslem $login_result = ftp_login($pripojeni, ftp_user_name, ftp_user_pass); // kontrola spojení if ((!$pripojeni) || (!$login_result)) { echo "FTP připojení se nezdařilo!"; exit; } else { echo "Připojeno na ..."; } $kam = 'jupi.txt'; $ktery = 'zdar.txt'; ftp_get($pripojeni, $kam, $ktery, FTP_BINARY); Normalne se na to ftp pripojim, ale dal mi to hodi tuhle chybu... |
||
| šoraj Profil * |
#4 · Zasláno: 20. 9. 2008, 20:24:27
ted jsem tady pod jinym uziv. jmenem:)
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0