Autor Zpráva
milbr
Profil *
Přeji pěkný den,
jsem tu zas a nerad otravuji. Přesto bych vás chtěl poprosit o následující.
Sedím nad tím už asi třetí den a nemohu na to přijít.
Mám dynamicky generovaný formulář, pokud se narazí na název sloupce soubor vypíše se pole type file.
Pkud dám do specifikace formuláře enctype=\"multipart/form-data\" tak se hodnota pole".$i." nepředává , když toto vypustím vypíše se v proměnné pole".$i." celá cesta k souboru.
Prosím nevíte jak na to?
Moc všem díky.
Milan
$XPocetPoli = mysql_num_fields($fields);
for ($i = 0; $i < $XPocetPoli; $i++)
{
if ($sloupec == "soubor") {
$file = "<input type=\"file\" name=\"pole".$i."\" style=\"float: left; margin: 15px; width: 305px; height: 22px;\">
<input type=\"hidden\" name=\"upload\" value=\"$sloupec\">";
echo "$file ";
}
}
DJ Miky
Profil
pole".$i." bude obsahovat pole (array) s prvky name, tmp_name, size, type a error, jejichž popis je třeba tady.
milbr
Profil *
DJ Miky
Díky za odpověď, zkošel jsem nastavit name bez dynamického vypisování např. na name=soubor , ani tak se mi proměnná dále nepředala.
Díky Milan
milbr
Profil *
Pěkný večer, ještě jednou se vracím k tomuto problému.
Zjistil jsem, že na serveru mi to funguje a na localhostu ani za mák.
Nevíte jak nastavit v php, asi soubor config , aby na localhostu fungovaly formuláře s enctype=multipart/form-data?
Moc dík Milan
djlj
Profil
Mrkni na upload_max_filesize, upload_tmp_dir, file_uploads a asi i post_max_size :-).
Yearling
Profil *
Chtěl bych tady popsat problém nad jehož řešením jsem strávil dost času a se kterým se můžou setkat i další.

Od jisté doby mi na PHP serveru nainstalovaném na lokálním PC (PHP 5.2.6 na IIS5.1 na WXP) přestal fungovat upload souborů.
Konfigurace (php.ini - upload_tmp_dir, upload_max_filesize, práva k adresáři upload_tmp_dir,... ) byla OK, ale přesto mi při pokusu o upload i krátkého souboru vyběhla chyba 3 - UPLOAD_ERR_PARTIAL - The uploaded file was only partially uploaded. Podotýkám, že kdekoliv jinde tento skript bez problémů fungoval.
Příčina byla někde úplně jinde a to v antiviru NOD32 verze 3 - jestliže je v tomto programu povolena kontrola protokolu HTTP v AKTIVNÍM režimu (povoluje se pro jednotlivé prohlížeče zvlášť), dojde pravděpodobně ke zkopírování souboru do dočasného adresáře (upload_tmp_dir) se zpožděním případně vůbec a PHP tento soubor nenajde. Pro odstranění problému je nutno v podrobném nastavení NOD32 buď zrušit kontrolu protokolu HTTP v aktivním režimu (pro všechny požadované browsery) nebo do výjimek přidat adresu u které se kontrola neprovádí (v mém případě localhost*)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: