Autor Zpráva
Miraňák
Profil *
Zdravím, Když dám session destroy tak se mi vše smaže ale jen session_id() zustava nevíte proč? a jak to napravit? dělá mi to pak strašný problemi . díky
srigi
Profil
// set cookie expiration time to past. Client delete such cookie
setcookie(session_name(), "", time() - 259200, '/');

// delete cookie record from client
unset($_COOKIE[session_name()]);
	
// unset all SESSION variables
$_SESSION = array();

// and finaly destroy this SESSION
session_unset();
session_destroy();

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: